WhatsApp

WhatsApp Web’de Durum Güncellemeleri Görüntülenebilecek!

WhatsApp, PC’ler deki durum özelliğini daha aktif kullanılmasını sağlama amacı ile buna imkan veren geliştirmelere devam ediyor.

Dünyanın en fazla kullanılan uygulamalarından biri olab WhatsApp, kulllanıcıları tarafından daha fazla tercih edilmesi için geliştirmelere devam ediyor. Kısa dönemde bir çok geliştirme haberi almaya başladığımız WhatsApp İçin son gelişme ise durum güncellemeleri özelinde. Artık WhatsApp durumlarını görüntüleyebileceksiniz ve listenizde yer alan kişileri paylaşmış olduğu fotoğraf ve video gibi paylaşımları da bilgisayardan görüntülemek için WhatsApp Web‘i kullanabileceksiniz.

Şimdilik sadede WhatsApp Web sürümünde sadece listenizde ki kişilerin yaptığı durum güncellemeleri görülebiliyor; durum güncellemesi yapamıyorsunuz.

Bu özelliğin henüz WhatsApp Web‘in tarayıcı sürümünde çalıştığını, Windows ve macOS uygulamalarına desteğin gelmediğini; ayrıca bu özelliğin şu an WhatsApp Web’in tarayıcısında çalıştığını, Windows ve macOS uygulamalarına desteğin henüz gelmediğini de belirtelim.

whatsapp

WhatsApp Web’de Durum Güncellemeleri Ne Zaman Gelecek?

Yapılan güncellemelerin yapılacak olan testlerinden sonra yakında Windows ve macOS dahil olmak üzere tüm işletim sistemlerine de gelmesini beklediğimizi de belirtelim.