WhatsApp Sabit Sohbet

WhatsApp Sabit Sohbet Özelliği Kullanımda

Sosyal medya uygulamaları içerisinde anlık mesajlaşma uygulaması olarak ilk sırada yer alan WhatsApp yeni güncellemeler yayınlamaya devam ediyor. Son olarak ise uygulamaya WhatsApp Sabit Sohbet özelliği geldi. Yeni özellikle beraber uygulamada neler değişiyor? Yeni sistem nasıl işleyecek? İşte detaylar.

Facebook çatısı altında çalışan en büyük uygulamalardan biri olarak bilinen WhatsApp, anlık mesajlaşma uygulamaları içerisinde ise ilk sırada yer alıyor. Genel anlamda en başarılı yapımlardan biri olarak gösterilen uygulamanın bu günlere gelene kadar ise birçok güncelleme aldığını biliyoruz. Sürekli olarak yeni güncellemeler alarak bu konuda da en başarılı serilerden biri olan WhatsApp her yeni güncellemede biraz daha kapsamlı özellikler kazanmaya başladı.

Bu noktada uygulama için son yapılan geliştirme ise WhatsApp Sabit Sohbet özelliği oldu. Android cihazlar için bugün itibariyle yayınlanan yeni WhatsApp Sabit Sohbet özelliği şimdiden kullanıcıların ilgi odağı oldu. Yeni özelliğin kullanımı ve nasıl çalışacağı konusunda yeni bilgiler ortaya çıktı. Peki WhatsApp Sabit Sohbet özelliğini kullanmak için neler yapmak gerekiyor? Yeni özelliklerle neler geliyor?

WhatsApp Sabit Sohbet

WhatsApp Sabit Sohbet Özelliği İçin Tüm Detaylar

WhatsApp Sabit Sohbet özelliği sayesinde istediğiniz kullanıcılarla sohbetinizi menünün üst çubuğuna yerleştirebiliyorsunuz. Sohbet menüsünün her zaman için en üst kısmında yer alan sabitlediğiniz sohbetler ise hangi kullanıcılar konuşursanız konuşun her zaman için en sekmede sabitlenmiş sohbet olarak yer alıyor. Sabit sohbet özelliği olarak dikkat çeken yeni özellik konusunda belli başlı detaylarda dikkat çekmekte. Özellikle WhatsApp Sabit Sohbet özelliği kapsamında maksimum olarak 3 sohbeti sabitleyebiliyorsunuz.

Şimdilik yeni sistemde 3 kullanıcı sınırı getirilirken grup konuşmalarını da aynı şekilde sabit sohbet özelliği olarak kullanabildiğinizi belirtelim. Yayınlandığı andan itibaren ilgi odağı olan WhatsApp Sohbet özelliğinin uygulamaya gösterilen ilgiyi artıracağı da kesin. Bunun dışında yeni özellik sonrasında uygulamanın genel kullanımında da daha pratik bir yapı elde edilmiş oldu. Bundan sonra ne gibi özellikler ya da güncellemeler gelir bilinmez ama şimdilik WhatsApp Sohbet özelliğinin bir süre daha gündemde kalmayı başaracağı kesin. Yeni sistem epey öne çıkacak gibi.