whatsapp

Whatsapp Numara Değiştirme Sorununa El Atıyor

Whatsapp yeni güncelleme ile birlikte numara değiştirme işlemini daha da kolaylaştıracağı yeni bir özelliği tanıttı.

Bir tuşa basarak rehberinizdeki herkese yeni numaranızı göndermeye yarayacak olan özellik sayesinde tek tek mesaj atma probleminden kurtulacaksınız. Eğer numara değişikliğinizi herkese duyurmak istemiyorsanız mesajın gönderileceği kişileri özel olarak ayarlayabiliyorsunuz. Bir diğer kolaylığı ise grup sohbetlerinize otomatik bildirim göndermesi.

Whatsapp’a Yeni Özellik

Özellik Android işletim sisteminde Whatsapp’ın beta sürümünde fark edildi. İlerleyen günlerde bu özelliğin İOS kullanıcılarına da gelmesi bekleniyor.

Whatsapp’ta numaranızla sohbet ettiğiniz kişileri bilgilendirmek için geliştirilen bu özellik hayatımızı bir adım daha kolaylaştıracak. Numara değişikliğinizi kişilerinize otomatik olarak iletmediğiniz takdirde karşı taraftaki kişileriniz yeni numaraya geçtiğinizi fark edemeyecek.

Whatsapp’ın şu anki sürümünde Ayarlar menüsünden hesaplar ve numarayı değiştir bölümüne gelerek numaranızı güncelleyebilme olanağına sahipsiniz. Android telefonlarda bu değişiklik grup sohbetlerinde otomatik olarak değişse de İOS’ta hala böyle bir kolaylık bulunmuyor. Yeni özelliği şu an kullanabilmek için Whatsapp Beta sürümünü kullanmanız gerekiyor. Yeni özellik kullanıcılar tarafından oldukça ilgi ile karşılandı.