Whatsapp ile para gonderin test surumu odemeleri destekleyecegini isaret ediyor

Whatsapp ile para gönderin: test sürümü ödemeleri destekleyeceğini işaret ediyor

Tartışmasız en popüler mesajlaşma platformu olan WhatsApp, bundan böyle kullanıcıların kendi aralarında para göndermesine olanak sağlayan yeni özelliği test etmeye başlamış durumda.

Bu yeni özellik hakkında sizlere çok daha önceden WhatsApp’ın para gönderimi için bazı çalışmalar yapmaya hazırlandığını söylemiştik. Şimdi ise son detaylara göre WhatsApp para gönderme özelliğini hızlı bir şekilde test etmeye başladığı yönünde geliyor.

WhatsApp kendini bazı özelliklerle donatacak ve çok daha iyi bir şekilde kullanıcıya deneyim sunacak. Aslında uygulamanın konuşmalarında uzun zamandır para gönderimi yapmak vardı. Uzun zamandır da acaba böyle bir özellik olabilir mi? şeklinde sorular gündeme geliyordu. İşte sonunda test edilmeye başlandı. WhatsApp, yeni özelliğini test etmeye başlarken, para gönderimi kapısı artık açılmış durumda.

Para gönderimi özelliği ilk kez WhatsApp‘ta olmayacak. Daha önceden bazı uygulamalarda yer alıyordu. Ancak WhatsApp’ın böyle bir özellik katması oldukça iyi bir deneyim yaşatacak.