WhatsApp

WhatsApp için Harika Özellikler Geliyor

Facebook tarafından satın alındıktan sonra güncellemeleri varsayılanlar olarak sunmaya başlayan WhatsApp, şimdilerde yeni bir güncelleme üzerinde daha çalışıyor. WhatsApp tarafından gelecek olan yeni güncellemenin tüm detayları da belli oldu. İşte detaylar.

WhatsApp artık çok sık güncellemeler yayınlıyor. Uygulamanın yeni güncellemeleri ise artık kullanıcı isteklerine yönelik güncellemeler oluyor. Daha çok kullanıcıların isteklerini karşılamak adına yayınlanan güncellemeler olarak karşımıza çıkan yeni sistemlere bir yenisi daha ekleniyor. WhatsApp 2.17.30 sürümü olarak gösterilen yeni bir sürümle beraber kullanıcılara bir kez daha yeni özellikler ekliyor. Üstelik bu kez gelen güncellemeler genel kullanımı çok daha kolaylaştıracak cinsten. Hemen WhatsApp 2.17.30 sürümünde kullanıcılara sunulacak olan yeniliklere bakalım.

WhatsApp 2.17.30 Güncellemesi

Şimdilik sadece iOS için yayınlanacak olan yeni güncellemeyle beraber WhatsApp sistem değişikliğine gidiyor. Daha doğru ifade ile mini iyileştirmeler yapılarak kullanım çok daha işlevsel ve eğlenceli hale getiriliyor. Bu noktada güncellemenin sürüm notlarında da yer alan detaylara bakalım.

Yeni güncellemeyle beraber sunulan özelliklerden ilk olarak genel bir şekilde bahsedelim. Yeni güncelleme performans artışı sağlıyor ve mesaj gönderme sırasında yaşanan donma sorunlarını gideriyor. Bu yönüyle zaten ideal bir yenileme olsa da ekstra özelliklerde görüyoruz.

WhatsApp

Anında Cevaplama Sistemi: WhatsApp 2.17.30 güncellemesinden sonra gelen yeni özelliklerden birisi anında cevaplama özelliği. Bu özellik sayesinde bir mesaj geldiğinde doğrudan bu mesajı ana ekrandan cevaplayabileceksiniz. Bunun için gelen bildirimi sağa doğru kaydırdığınız an cevap ekranı karşınıza gelecek. Haliyle kullanım oldukça kolaylaştırılmış olacak.

Fotoğraflara Düzenleme Modu: Bunun dışında WhatsApp güncellemesi sonrasında artık fotoğraflara da düzenleme modları gelecek. Fotoğraflara gelecek olan yeni mod sayesinde kullanıcıların sadece fotoğraf gönderimi değil bunun dışında fotoğrafları düzenlemelerine de izin verilecek. Bu güncelleme sayesinde kullanıcılara toplamda 6 adet yeni filtre sunulacak ve tüm filtreleri tek ekrandan kontrol edebileceksiniz.

Toplu Resim Gönderme İçin Yeni Özellik: Son olarak WhatsApp 2.17.30 sürümüyle fotoğraf sisteminin değiştiğinden de bahsedelim. Artık kullanıcılar toplu resim gönderirken tek tek değil, albüm olarak tek bir mesajda tüm gönderilerini yapabilecek. Bunun için 4 ve üstü resim gönderimi yapmak gerekecek.