WhatsApp güncellendi, engellenen kullanıcılardan mesaj gelmeye başladı!

Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp, son güncellemeyle birlikte engellenen kişi listesindekilerin kullanıcılara mesaj atılabilmesini mümkün kıldı. Böylesine ciddi bir sorundan dolayı birçok kullanıcı uygulamaya tepki gösterdi.


Düzenli olarak güncellenen ve yeni özelliklerle gelişmeye devam eden WhatsApp, son güncellemesiyle birlikte kullanıcılarından tepki gördü. Bazı uygulama kullanıcıları, güncellemenin ardından engellenen kişilerden kendilerine mesaj gönderilebildiğini paylaştı.

Güncellemeden kaynaklanan hatanın birçok platformda paylaşılmasıyla birlikte hatadan muzdarip olan kişi sayısı da hızlı bir şekilde arttı. Uygulamanın geliştiricileri hatanın farkında oldukları veya düzeltileceği yönünde bir açıklama yapmayı. Ancak kullanıcıları kendi emekleriyle engellenen kişileri tekrar engellemenin bir yolunu buldu.

WhatsApp’ta engellenen kişilerin mesaj göndermesi nasıl durdurulur?

Eğer siz de bu sorunu yaşıyorsanız tek yapmanız gereken şey engellenen kişiler listesine giriş yapmak ve bu açıktan faydalanarak sizi rahatsız eden kişiyi listeden kaldırmak. Ardından kişinin numarasını yeniden listeye eklediğinizde onu bir kez daha engellemiş olacaksınız. Basit, ancak gayet faydalı bir yöntem.