WhatsApp for Whatscan kullananlar dikkat Butun bilgileriniz ele gecirilmis olabilir

WhatsApp for Whatscan kullananlar dikkat: Bütün bilgileriniz ele geçirilmiş olabilir!

Uygulama mağazalarınızda bulunan kötü amaçlı bir uygulama sayesinde çok kısa sürede WhatsApp’taki bilgileriniz basit bir şekilde ele geçirilebilir.

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp mesajlarınız artık tehlikede olabilir. Çünkü WhatsApp for Whatscan isimli bir uygulama WhatsApp Web işlemcinin QR kodunu kullanıyor ve kendisini bilgisayar gibi kullanıcı tanıtarak bütün mesajlarınızı ele geçiriyor.

Mesajlarınızı farklı cihazlarda görebilen ve birçok cihazda aktif olarak kullanabilen uygulama sadece Android mağazasında yer alıyor. Kısa bir süre içerisinde WhatsApp’taki bütün kişilerle olan bağınızı kopyalayabilir. WhatsApp’ın bu casusluğa karşı bir yöntem geliştirmesi bekleniyor.

Uygulama Casusluk Sunuyor!

WhatsApp for Whatscan uygulamasını kullanan kişilerin özel hayatı çoktan 3. kişiler tarafından ele geçirilmiş olabilir. Çünkü uygulamanın işe yarar hiçbir yanı yok. Bu uygulamanın mağazaya nasıl eklendiği bile kafaları karıştırmaya yetiyor. Google’ın mağazasında yer alan uygulamanın WhatsApp tarafından ihbar edilmesi veya Google’ın böyle gereksiz uygulamaları hemen kaldırması bekleniyor.

Bakalım WhatsApp tarafından bir açıklama henüz gelmemiş olsa bile kullanıcılara uyarı olarak bir bildiri gönderilecek mi? Merak konusu. Bekleyip göreceğiz.