WhatsApp

WhatsApp En Sonunda Grup Davetiyesi Özelliğini Duyurdu

WhatsApp, uzun süredir beklenen ve kullanıcıların isteyen herkes tarafından bir gruba eklenmesi olayına son verecek olan grup davetiyesi özelliğini resmi olarak duyurdu.


WhatsApp’ın üzerinde çalıştığı ve Grup Sohbeti Davetiyesi özelliğini en sonunda resmi olarak duyurdu. Yeni kazanılan bu özellik sayesinde WhatsApp’ta kim yada kimlerin sizi bir sohbet grubuna dahil edebileceğini belirleyebileceksiniz. Ayrıca bir grup sadece 72 saat içinde bir kez davet gönderebilecek.

whatsapp Grup daveti

WhatsApp – Gizlilik – Gruplar adımları üzerinden ulaşabileceğiniz WhatsApp Grup Sohbeti Davetiyeleri özelliğinde üç ayrı seçenek ile karşılaşıyorsunuz; hiç kimse, kişilerim ve herkes. Şayet hiç kimse alternatifini seçerseniz, listesinizde bulunan WhatsApp kullanıcıları tarafından bir WhatsApp grubuna dahil edilemeyeceksiniz. Sadece gruba dahil olmanız için bir davetiye gönderilecek.

Kişilerim seçeneğini tercih ederseniz rehberinizde bulunan kayıtlı kişiler tarafından davetiye gerek olmadan bir WhatsApp grubuna dahil edileceksiniz. Aynı şekilde kayıtlı olmayan kişilerde gruba dahil olmanız için bir davetiye gönderecek. Şayet herkes seçeneğini tercih ederseniz de tüm WhatsApp kullanıcıları sizi istedikleri gruba dahil edebilecek.

Gereksiz ve istenmeyen gruplardan kurtuluşun yolunu açan bu özellik için uzun bir süredir çalışıyordu.