Whatsapp Business 100 Binden Fazla Indirildi

Whatsapp Business 100 Binden Fazla İndirildi

WhatsApp’ın müşteri ve işletme iletişimini kuvvetlendirme amacıyla yeni uygulaması WhatsApp Business, birçok ülkede test edilerek kısa sürede 100 bin indirilme barajını aştı.

İşletme sahiplerinin müşterileriyle çok daha hızlı ve kolay bir şekilde iletişim kurmasına yardımcı olan WhatsApp Business, tüm kullanıcılara sunulmamasına rağmen Android’in uygulama mağazası olan Play Store‘da 100 bin indirme barajını geçti.

Brian Acton, WhatsApp’ın kurucu ortaklarından birisi ve yaptığı açıklamaya göre WhatsApp Business sadece Hindistan, Brezilya ve Endonezya’nın da içinde yer aldığı bazı ülkelerde test ediliyor. Çok az sayıda ülkenin test etmesine rağmen 100 bin indirme barajını aşması oldukça şaşırtıcı bir durum olarak görüldü.

WhatsApp Business Farkı Ne?

WhatsApp Business, işletmelere ve kullanıcılara neler sunacak? İlk olarak WhatsApp Business’da resmi hesaplar yer alacak ve tüketiciler e-posta yoluyla yaptığı iletişimi artık WhatsApp üzerinden yapacak.

Bunla beraber ‘onay’ rozeti olduğundan dolandırıcı olmadıklarını kanıtlayacak olan profillerde bazı açıklamalar yer alacak.