WhatsApp Androide yeni ozellik Uygulama kisayollari ozelligi geldi

WhatsApp Android’e yeni özellik: Uygulama kısayolları özelliği geldi

Android platformuna özel olarak gelen WhatsApp’ın beta sürümüne kayıtlı olan kullanıcılarına özel yenilikler bugün paylaşıldı. Yeni özelliklerle beraber daha fazla deneyim yaşamak mümkün!
WhatsApp beta için Android yetkilileri kısa süre önce ciddi bir özelliği kullanıcıların beğenisine sundu. Yeni özellikle beraber Android kullanıcıları çok geniş ve kullanışlı bir WhatsApp kullanabilecek.

WhatsApp’a uygulama kısayolları entegre edildi

Yeni gelen özellikle beraber WhatsApp Beta kullanıcıları uygulamaya girmese bile çok kısa ve pratik şekilde çok fazla sohbet ettiği kişilere bir tık ile ulaşabiliyor.

Yetkililerden gelen açıklamalara göre çok fazla sohbet ettiğiniz iki kişiyi kısayollara ekleyebileceksiniz ve kamera gibi çok fazla kullanıcılan özelliklerde uygulama kısayollarının olacağı belirtildi.

WhatsApp’ın beta programına kayıtlıysanız eğer otomatik bir şekilde bu güncellemeye sahip olmanız mümkün. Fakat WhatsApp’ın beta sürümüne sahip değilseniz beta APK indirip kullanma şansınız var.

WhatsApp kullanıcılarına hız kesmeden güncelleme sunarken Android O kullanıcılarına kısa süre önce sunmuş olduğu güncellemeyle birlikte bütün beğenileri üzerine çketi. Temmuz ayında Android O kullanıcılarına gelen yeni özellikle beraber görüntülü görüşme sırasında Picture-in Picture modu gelmişti.