whatsapp nokia destegini kesiyor

WhatsApp 2019’dan itibaren desteğini kesiyor!

WhatsApp bu seferde Nokia S40 için desteğini kesiyor. Sosyal mesajlaşma platformunun daha önceden birçok akıllı telefon için desteğini kestiğini biliyoruz. Bugün ise platformdan bir modelin daha ayrılışını sizlere duyuracağız.

Sizlerinde bildiği gibi gece bir yılı daha arkamızda bırakıyoruz. Bu sorun, WhatsApp kullanıcılarının en popüler anlık mesajlaşma uygulamasına veda edeceği anlamına gelmekte. Çünkü 1 Ocak 2019‘dan itibaren Asha 501, 210 ve 301 gibi Nokia S40 model akıllı telefonunda desteği artık olmayacak.

nokia whatsapp

WhatsApp için bir telefonun daha ölüm haberi verildi!

Sizlerinde bildiği gibi WhatsApp, geçtiğimiz her gün bünyesine yeni bir özellik katarak yoluna devam ediyor. Bu durum tabii ki eski işletim sisteminin dayanma gücünü zorladığı için veya telefonun işlemci ve diğer donanımlarının yetersiz kalmasından dolayı desteklerini kesmeleri açıkça gerekiyor. Şimdi ise Nokia S40 için desteğin sonuna gelmiş bulunuyoruz.

Son olarak hatırlatalım. Facebook daha önceki açıklamasında WhatsApp’ın Android 2.3.7 ve daha eski sürümleri için 1 Şubat 2020’den itibaren destek vermeyeceği belirtmişti. Ayrıca Apple kullanıcılarının da iOS 7 kullanıcılarının da 1 Şubat 2020’den itibaren destekleri olmayacağını belirtelim. Yeni telefon almak için para biriktirmeye devam etmemiz gerekiyor.