Wekey Pocket 1 e1497611169216 1

Wekey Pocket Katlanabilir Mini Klavye

Hem tablet hem de telefon serilerinde rahat bir klavye kullanımı sunulmasını sağlayan yeni bir ürün piyasaya sürüldü. Wekey Pocket adıyla piyasaya sürülen katlanabilir mini klavyenin özellikleri neler? İşte konu klavye hakkında tüm detaylar.

Akıllı telefonlar için bir derece ama tabletler için klavye kullanımı epey bir tercih edilmekte. Tabletlerin doğrudan bilgisayar gibi kullanılmasına olanak sağlayan klavyeler birçok kullanıcı tarafından da hem pratiklik hem de erişilebilirlik açısında oldukça tercih edilmekte.

Bu alanda sunulan klavyeler içerisinde ise genelde mini klavye modelleri tercih ediliyor. Taşıması kolay ve kullanışlı klavyelerin tercih edildiği pazara son olarak eklenen ürünlerden birisi de Wekey Pocket klavyeleri. Kısa süre önce piyasaya sürülen Wekey Pocket klavyelerin özellikleri ise tablet kullanıcılarına bir hayli kolaylıklar sağlamakta. Hemen Wekey Pocket klavyenin özelliklerine bakalım.

Wekey Pocket Tüm Detayları

Genel hitap ettiği ürün tabletler olsa da akıllı telefonlarda dahil olmak üzere birçok alanda kullanılan Wekey Pocket klavyelerin, tasarımı da oldukça beğeni toplayacak cinsten. Sadece 2.5 mm kalınlığa sahip olan klavyelerin boyutu ise 10.1 inç, geniş tablet ekranıyla aynı boyutta.

Wekey Pocket

Wekey Pocket serisinin mini boyutları elbette taşınmasını kolaylaştırmakta. Fakat bunun dışında da tabletlerin taşınmasını kolaylaştıran birçok etken var. Bunlardan birisi de klavye modellerinin katlanabiliyor olması. Zaten 2.5 mm gibi oldukça ince bir tasarımı olan Wekey Pocket, ikiye katlanabilme özelliği sayesinde de çok daha kullanışlı bir klavye olarak dikkat çekiyor.

Wekey Pocket Teknik Detaylar

Bunun dışında klavyelerin tasarımlarıyla beraber teknik özellikleri de kullanışlılık adına birçok detay barındırıyor. Tamamen kablosuz olarak kullanılabilen klavyelerin içerisinde 200 mAh değerinde piller bulunmakta. Kablosuz kullanım için sunulan pillerin ise değerleri kullanıma göre değişmekte. Sürekli değil ama standart kullanımda 1 ayın üzerinde pil ömrü elde edilebildiği de belirtiliyor. Şu an için satışta olan klavyelerin fiyatının ise 50 dolar olarak açıklandığı da belirtiliyor. Tabletler için vazgeçilmez aksesuarlarından biri olarak gösterilen Wekey Pocket serisinin ülkemiz fiyatı konusunda ise pek bir bilgi yok.