watchos 32 guncellem efd341452e21b8242f79 1

watchOS 3.2 Güncellemesi App Store’a Geldi!

Uzun zamandır beta güncellemelerini getirerek birçok kez gündemi sallayan watchOS 3.2 güncellemesi sonunda yayınlandı. Yeni güncellemeyle beraber iPhone kullanıcıların beklediği özellik nihayet Apple Watch’a geldi.

Apple’ın akıllı saatini kullananların çok uzun bir süredir merakla beklemiş oldukları güncelleme sonunda geldi. Yeni özelliklere sahip olan Apple Store’da yerini alan watchOS 3.2 güncellemesi çekici özelliklerle geliyor.

watchOS 3.2 İle Tiyatro Modu Geldi!

Apple Watch yeni ve eski modellerine geliştirmiş olduğu yenilikler arasında Tiyatro Modu’ da geldi. Tiyatro modu ile akıllı saatinizi çok daha pratik bir şekilde sessize alabilir ve tek kol hareketiyle ekranın açılmasını sağlayabilirsiniz.

Tiyatro modunda kullanabileceğiniz Apple Watch modelinize bildirimler arka planda gelmeye devam ederken, ekran açılmayacak. Ekranınızın açılması için Digital Crown kullanmanız yeterli.

watchOS 3.2 güncellemesini iPhone’unuzdan Ayarlar -> Genel -> Yazılım Güncelleme bölümünü kullanarak özel Apple Watch uygulaması ile indirebilirsiniz.