Polestar 1 Coupe

Volvo, Hem Elektrikli Hem Benzinli Polestar 1 Coupe Otomobilini Tanıttı

Tüm dünyada en sağlam otomobil ünvanına sahip Volvo, elektrikli ve benzinli olan yeni aracını tanıttı. İşte Polestar 1 Coupe.

Artık elektrikli lüsk otomobillerin duyurulmasına alıştığımız bu dünyada, Tesla’ya karşı meydan okuyan birçok yeni nesil otomobiller fuarda kendilerini gösteriyor. Özellikle son zamanlarda ciddi bir çekişmenin olduğu otomobil sektöründe herkes yeni bir şeyler ortaya çıkarmaya çalışıyor. Sonuçta karşılarında Tesla gibi bir şirket var.

Tüm dünyada en sağlam otomobil firması olarak tanınan Volvo, bu yeni elektrikli akıma ayak uydurarak yeni bir aracı tanıttı. Cenevre Otomobil Fuarı’nda görülen Polestar 1 çok fazla lüks duruyor.

 

600 beygirlik güç üreten motoruyla tüketici karşısına çıkan araba çok fazla ilgi görmeyi başardı. Sadece 1 modeli şuan görülen Polestar ailesinde 1 adet spor model ve bir adet SUV ile büyütmeyi planlıyor.

Polestar 1’in arka kısmında 1 motor yerine 2 motor bulunuyor. Tek doldurmayla 150 km yol giden araç elektrik motorlara göre 2 litrelik, 4 silindirli bir benzinli motora sahip. Bu bakımdan 600 beygir güç üretebiliyor.