vodafonedan-seviyorum-interneti-platformu

Vodafone’dan Hediye: 1 Kişiye 5 Yıllık Bedava İnternet

Vodafone, sahibi olduğu “Seviyorum İnterneti” sitesi üzerinden, bir kişiye 5 yıl boyunca  internet hediye edecek.


Yürttüğü “Seviyorum İnterneti kampanyası” ile beğeni kazanan Vodafone, bir kişiye çekilişle 5 yıllık bedava internet hediye edecek. ayrıca sitesinde yer alan anketi dolduran herkese ise 3 GB mobil internet hediye ediyor. Kampanya, 5 Mayıs 2019’a kadar sürecek.

Söz konusu anket iki bölümden oluşuyor ve ilk bölümde internet kullanım alışkanlıklarınıza, ikinci bölümde ise 14 soruluk test yer alıyor. Sonuç olarak internete ne kadar düşkün olduğunuza yönelik bir puanlama elde ediyorsunuz.

Vodafone internet hediye

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, kampanya ile ilgili şunları söyledi:

“Müşterilerimizin dijital yol arkadaşı olmayı hedefliyoruz. ‘Seviyorum İnterneti’ adını verdiğimiz bu platformla, tüketicilerin internet kullanım alışkanlıklarını anlıyor ve ilgi alanlarını bir algoritma ile hesaplıyoruz. Kendi gelişim alanlarını fark etmelerini sağlayarak hayatlarını kolaylaştıracak teknolojileri öneriyoruz. Vodafone olarak, müşterilerimizin hızla gelişen dijital dünyaya ayak uydurmalarına destek olmaya devam edeceğiz.”

Şayet siz de anketi doldurup ve 3 GB hediyeyi kazanmak ayrıca da çekilişe katılmak isterseniz buraya tıklayarak ilgili sayfaya ulaşabilirsiniz.