2017 cikacak filmler

Vizyona Girecek Filmler 2017

Son zamanlarda en fazla beklenen ve aranan vizyona girecek filmleri gelin beraber inceleyelim…

2017 yılında en fazla beklenen filmlerin başını Mumya çekerken devamında Transformers 5, Wonder Woman ve Örümcek-Adam: Eve Dönüş seyrediyor. Bakalım bu seride neler olacak neler bitecek. Bekleyip göreceğiz.

 

Mumya

Vizyon tarihi 9 Haziran 2017 (1s 45dk)

İlk olarak 1932 yılında çekilmiş olan film izleyenlere adete nefessiz saniyeler geçirerek etkilemeyi başarmıştı. Mumya hikayeleri uzun bir ara vererek 1999 yılında yeniden izleyici karşısına çıkmıiştı. Ardından Mama 2013 filmini izleyen kullanıcılar merakla yeni filmi beklemeye ve araştırmaya başladı. Filmin özetinden bahsedecek olursak eğer çok sıcı bir şekilde mühürlenmiş antik mezar unutulan bir çölde varolmaktadır. Askeri bir operasyon sonucunda keşfedilen yer açılır ve kraliçenin ruhuda uyanır. Öfkesiyle kalkan kraliçe zorlu bir mücadeleye meydan okuyacaktır. Bakalım savaşı kim kazanacak bekleyip göreceğiz.

Transformers 5: Son Şövalye

Vizyon tarihi 23 Haziran 2017 /

Bu seride şövalye serinin tüm efsanelerini birer birer parçalayacak ve nefes kesen dakikaları izleyicilere sunacak gibi duruyor. İnsanlar ve Transformerslar savaşa giriyor ve Optimus Prime ise çoktan gitmiş oluyor. Geleceği kurtarmak adına ciddi sırlar ortaya serilir ve Transformersların gizli geçmişi dünyanın merkezine yayılır. Dünyayı kim kurtaracak derseniz eğer, görev Cade Yeager Bumblebee; bir İngiliz lorduna kalıyor.

Wonder Woman

2 Haziran 2017 / 2s 21dk

Amazon prensesi Diana Price, nam-ı diğer Wonder Woman dünyayı keşfetmek adına kendi topraklarından çıkıp uzun bir yola baş koyacak. Dünyamıza dalan kahraman inanılmaz yetenekleri ve zekasıyla adeta bir gül gibi görenleri etkileyemi başarıyor. Wonder Woman’ın yönetmeni ise Patty Jenkins olduğundan nefes kesen sahnelerin olacağına garanti verebiliriz.

Örümcek-Adam: Eve Dönüş

7 Temmuz 2017 / 2s 10dk

Peter bu sefer yenilmezlerin mücadelesinden sonra daha fazla bir hayran kitlesi oluşturmak için adeta farklı bir boyutta mücadele sergilemeye çalışıyor. Yaşı gereği çok fazla sorumluluğu olduğundan May halası ile birlikte kalıyor ve bir yandan göz kulak oluyor. Demir Adam ile arkadaşlığı daha fazla kaynayan Peter okul hayatıyla ciddi sorunlar yaşayarak psikolojik baskı altında kalır. Bakalım Peter bu seride nasıl bir dönüş yapacak.