Vivo V9 1

Vivo V9’un Tüm Detayları ve Resmi Videosu Paylaşıldı

Akıllı telefon konusunda oldukça agresif bir hızla büyümeye devam eden Çin’li akıllı telefon üreticilerinden biri olan Vivo, 6 gün sonra yani 22 Mart’ta Taylant, 27 Mart’ta Hindistan’da Vivo V9 adını vermiş olduğu yeni akıllı telefonunu tanıtmaya hazırlanırken; Vivo Endonezya ve Vivo Tayland YouTube kanallarından, Vivo V9’a ait resmi tanıtım videoları yayınlandı.

Vivo kısa süre önce başta Endonezya, Tayland ve Hindistan pazarları olmak üzere satış ağını büyütmüştü. Endonezya ve Tayland Youtube kanallarından paylaşılan videoda da görebileceğiniz gibi çarpıcı bir tasarıma sahip olan Vivo V9, hem fiyat hem de özellikleri ile dikkat çekmeyi başarıyor.

Çentik”li tasarıma sahip olan Vivo V9’da yer alan 24 MP’lik ön kamera, çift arka kamerası ile oldukça beğenilecek.

iPhone X’e benzeyen tasarımı ile Vivo V9, Gorilla Glass 5 teknolojisini barındıran 6 inç boyutunda 1080 x 2160 piksel çözünürlüğünde AMOLED dokunmatik ekrana sahip. Cihaz gücünü Snapdragon 660 işlemcisi ve 4 GB’lık RAM’den alıyor. MicroSD arttırılabilir depolama alanı imkanı, 64GB dahili depolama alanına ek olarak geliyor.

Ön trafında 24 MP’lik bir selfie kamerası, arka tarafında ise 12MP ve 8MP’lik çift ana kamera bulunan cihaz enerjisini 3250 mAh’lik bir batarya’dan alıyor.

Vivo V9’un Fiyatı Ne Kadar?

Vivo V9, Android 8.0 Oreo ile yaklaşık olarak 350 Dolar satış fiyatı ile kullanıcılara sunulması bekleniyor.