viber

Viber, Grup Konuşmalarındaki Üye Sayısını 1 Milyar Limitine Çıkardı!

WMC’de tanıtılan mesajlaşma uygulaması Viber, diğer mesajlaşma platformlarında yapılan grup sohbetlerinde çok daha fazla kişiyle konuşmanıza imkan sunacak.

Gün geçtikçe kişilerin sosyal medya platformlarında daha az vakit geçirdiği, bunun sebebinin ise direk kullanıcı odaklı mesajlaşma isteğinden geldiği söyleniyor. Elbette mesajlaşma uygulamaları toplu mesaj özellikleriyle bu işi daha eğlenceli ve güzel hale getirdi. Tabii ki bu uygulamalarda bir kişi sınırlaması oluyor ve bu sınırlama kullanıcılara artık yetersiz gelmeye başlıyor.

WMC‘de yer alan bir mesajlaşma uygulama Viber, diğer platformlara göre çok daha büyük bir grup sohbeti imkanı sunuyor. Viber Topluluğu adında gelen hizmet, 1 milyar üyeye kadar kalabalık grupların kurulmasını sağlıyor. Bu bakımdan geniş gruplarda konuşmalar yapabilecek ve karşılıklı iletişime geçebileceksiniz.

 

Ayrıca kullanıcılar, Japonya merkezli Amazon denilen Lubelli üzerinden ticaret yapabilecekler. Bu bakımdan yoğun kitlesi olan gruplarda Viber bir ticaret platformu bile olabilir.

Ayrıca Viber, bu şekilde kalabalık grupları bir nevi sakinleştirmek ve derlemek için gruplara sohbet odaları sistemini getiriyor.