vatanbilgisayar 1

Vatan Bilgisayar 1 Haziran’da mağazalarını açacağını duyurdu!

Ülkemizin en büyük teknoloji marketlerinden birisi olan Vatan Bilgisayar, 1 Haziran günü mağazalarını açacağını söyledi. Bu şekilde yapılan açıklama elbette teknolojiyi sevenleri mutlu etmeye yettiğini söyleyebiliriz.

Koronavirüs pandeminden dolayı neredeyse bütün şirketler gibi teknoloji mağazaları da mağazalarını kapatmıştı. Bu süreç boyunca ürünleri internet üzerinden satmaya devam eden Vatan Bilgisayar, Twitter hesabı üzerinden bir açıklama yaparak mağazalarını açacağı tarihi dile getirdi. Yapılan açıklamaya baktığımızda mağazalar 1 Haziran günü açılıyor.

Mağazaların açılmasında ne gibi virüs önlemi alınacak henüz belli değilken, sosyal mesafeye göre bir önlem alınacağı tahmin ediliyor. Mağazaya giren kişi sınırlaması gibi dezenfeksiyon önlemleri alınacaktır.

vatan

Müşteriler Teknoloji Mağazalarını Bekliyor!

Pandemi süresi boyunca kişiler artık internetten alışveriş yapıp kargo bekleme süresi yerine bu günlerde teknolojik ürünleri hemen gidip alıp vakit geçirmek ve zaman öldürmek istiyordu. Özellikle Vatan bilgisayarın açılıyor olması oldukça sevindirici bir haber.