Valve tarafindan Artifact adinda yeni bir kart oyunu geliyor

Valve tarafından “Artifact” adında yeni bir kart oyunu geliyor

Geçtiğimiz bir kaç sene içerisinde birçok yeni Valve oyun sızıntısıyla geçmişti. Örnek verecek olursak eğer, yeni bir Portal oyunu, Left 4 Dead 3, yeni bir Counter-Strike oyunu veya Counter-Strike: Global Offensive için oyun motoru değişikliği, bunlara sadece bir kaç örnekti. Daha çok efsanevi olan Half-Life 3 oyunu da elbette yer alıyor. Bunları ne için söyledik. Çünkü Valve, çok uzun bir süre sonra kendi oyununu duyurdu. Ancak duyurulan bu yeni oyun yukarıda ki oyunlarla hiçbir alakası olmadığını belirtelim. Valve, Dota evreninde yaşayan bir kart oyununu kısa süre önce duyurdu. Yeni kart oyunu duyuruldu.

2018’de Geliyor!

Artifact adında gelen bu kart oyunu 3 farklı sınır sunuyor. İçeriğinde 5 farklı karakter ile deneyim kazanacağınız bilinirken, karakterlere, altın ile alabileceğiniz kartları ekleyebilirsiniz. Bunların yaı sıra karakterlerde özel yeteneklerde bulunuyor. Belirttiğimiz gibi oyun 2018 yılında canlı kanlı kendini gösterecek. Şimdilik pek fazla detay bulunmuyor. Ancak Dota 2 oyununun bir kart versiyonu olarak geleceği kesin.

Valve’nin yeni bir kart oyunu duyurması hemde uzun bir aradan sonra tabii ki meraklı kişileri azda olsa şaşırttı. Daha farklı bir oyun beklenirken kart oyununun gelmesi garip bir durum olsa gerek.

https://youtu.be/DA5mY8XqrHU