new-iphone-x

Uygun Fiyatlı iPhone X Gelebilir!

Apple firmasına yakınlığıyla bilinen birkaç kaynağın ilettiği bilgilere göre Apple firması gelecek yıl iPhone X’in özelliklerine sahip daha uygun fiyatlı bir telefon üreteceği iddia edildi.

Firma geçtiğimiz günlerde iPhone X’in ülkemizdeki satış fiyatını resmi web sitesinden duyurmuştu. 64 GB modelinin 6099 Türk Lirası, 256 GB modelinin ise 6899 Türk Lirası fiyata sahip odluğu telefon firmanın bugüne kadar ki en pahalı telefonu olma özelliğini taşıyor.

Bu denli pahalı olması nedeniyle birçok eleştiri alan telefon asgari ücret alan bir insanın aylık gelirinin yaklaşık neredeyse 5 katı değerinde.

 

Gelecek Yıl Yeni Bir İphone X Gelebilir!

Japonya kaynaklı Macotakara haber sitesinin açıkladığı bilgilere göre Apple firması gelecek 2018 yılında iPhone X özelliklerini barındıran daha düşük fiyatlı bir modeli piyasaya süreceğini söyledi. Ayrıca haber sitesinin iddialarına göre bu model 90 dolar daha ucuz olacak. Bugünkü kur fiyatıyla hesaplayacak olursak yaklaşık 350 TL daha ucuz olacak.

Önümüzdeki yıl çıkması beklenen yeni model cihazların TrueDepth kamera, OLED Ekran ve Face ID gibi özellikleri barındırması bekleniyor.