wtcnn

Ünlü Twitch Kanalı Wtcnn Kapatıldı!

Ünlü Twitch yayıncılarımızdan olan Wtcnn’nın (Ferit Karakaya) kanalı kapatıldı!

Oyun severlerin ilgi ile takip ettiği canlı yayın platformu olan Twitch’te yayın yapan Türk oyuncu Ferit Karakaya’nın kanalı kapatıldı. Geçtiğimiz günlerde canlı yayın sırasında yanlışlıkla Twitter üzerinden telefon numarasını gösteren Karakaya izleyicileri tarafından taciz edilemeye başlandı. Telefon numarasını alan binlerce izleyici kısa bir sürede Karakaya’yı taciz etti. Bu olaya oldukça sinirlenen ve sürekli kendisini arayan izleyicilerinin numarasını canlı yayın üzerinden izleyicilerle paylaştı.

Ünlü Twitch Yayıncısı 3 Gün Süre ile Ban Yedi!

Twitch kuralları gereği bu hareketinden ötürü ceza alabileceğini belirten yayıncının tamda dediği gibi oldu ve Twitch platformu tarafından ceza yedi. Geçtiğimiz gece saat 1’den itibaren ceza yiyen Wtcnn 3 gün boyunca yayın yapamayacak.

Eski bir profesyonel League of Legends oyuncusu olan Wtcnn şu sıralar Team Bosphorus’ta PUBG oyunculuğu yapıyor. Buna ek olarak yayıncı arkadaşları ile birlikte BossLayf kanalında ortak yayınlar yapıyor. Aldığı ceza sonrası bu kanalda yayınlara çıkıp çıkmayacağı merak konusu oldu.