Ulefone F2 e1499166650729 1

Ulefone F2 Yeni Detaylar Ortaya Çıktı

Samsung ve Apple’ın tasarımlarından ilham alarak üretileceği iddialarıyla gündeme gelen Ulefone F2 akıllı telefonları, yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Bu kez telefonların teknik özellikleriyle ilgili paylaşımlar gündeme gelmeye başladı. İşte detaylar.

Ulefone F2, akıllı telefon dünyasında yeni bir renk olacak. Serinin en büyük farklarından birisi tasarımlarında kullandığı sistem olacak. Şimdiye kadar paylaşılan görsellere bakacak olursak Ulefone F2 modelinin arka kapak kısmında iPhone 7 esintileri, ön kısımda ise Samsung’un S8 modellerinde kullandığı tasarımlara benzeri tasarım detaylarının yer alacağı görülüyor. Zaten görselleriyle beraber belli bir ilgiyi üzerine toplayan akıllı telefonların, şimdi ise teknik özellikleri hakkında yeni detaylar paylaşıldı.

Ulefone F2 Beklenen Teknik Özellikler

Tasarımıyla öne çıkacak olan akıllı telefonların ekran kısmında 5.7 inç seçimi yapılması bekleniyor. Ekran kısmında 5.7 inç geniş ekran seçiminin, Samsung’un özelliklerinden esinlenildiğini gösterdiğini belirtelim. Öyle ki ekran kısmında da Infinity Display ekran özelliğinin kullanılması gündemde. Yeni ekran modeliyle beraber gelecek olan akıllı telefonların, kavisli ekran kullanımı yapacağı da böylelikle düşünülmeye başlandı. Ayrıca 18:9 ekran oranını da unutmamak gerekiyor. Tüm bunları üst üste koyduğumuz zaman başarılı bir akıllı telefon modelinin geleceği düşüncesi de hakim. Ekran kısmında beklentiler böyleyken teknik donanım kısmında da bazı bilgiler var.

Ulefone F2

Teknik donanım kısmında ise ilk olarak 8 GB RAM bellek kullanımı yapılacağından söz ediliyor. Amiral gemisi modellerden biri olacağı konuşulan yeni seri akıllı telefonların, 8 GB RAM’li nadir modellerden biri olması bekleniyor. İşlemci kısmında nasıl bir seçim yapılacağı ise henüz net değil. Muhtemelen 10 nm üretim teknolojisiyle hazırlanan işlemcileri göreceğimiz Ulefone F2 akıllı telefonlarının, üst segmentin yeni üyelerinden biri olacağını söylemek yanlış olmaz.

Ek olarak tasarım görsellerine göre çift arka kamera bulunduran serilerden biri olduğu da görülen Ulefone F2, serisinin fiyatlarının da diğer modellere göre çok daha düşük olması bekleniyor. Yeni serinin fiyatlarının ne kadar olacağı konusunda ise yapılacak açıklamaları takip ediyoruz. Muhtemelen 500 doların altında bir fiyat sunulacak. Haliyle aranan serilerden biri ile karşılaşmış olacağız.