iPhone 7 Plus

Ucuz iPhone 7 ve iPhone 7 Plus satışları başlıyor

Apple, iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modellerinin ucuzlarını satışa sunacağını duyurdu. Bu cihazların ucuz olmasının tek nedeni yenilenmiş olmaları. Detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Eğer iPhone fiyatlarının düşmesi için yeni iPhone’un piyasaya sürülmesini bekliyorsanız sizlere iyi bir haberimiz var. Apple, yenilenmiş iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modellerinin ucuz fiyata satışa sunulacağını duyurdu. Yenilenmiş olan cihazlar bir sorundan, üretim hatasından veya iadeden ötürü fabrikaya geri dönen, sorunun düzeltilmesi (veya sorunlu donanımın değiştirilmesi) ile birlikte yeniden satışa sunulan cihazlar.

iPhone 7 Plus

Yenilenmiş iPhone 7 ve iPhone 7 Plus fiyatları

Yenilenen cihazlardan iPhone 7’nin 32 GB’lık modeli 499 dolara, 128 GB’lık modeli 589 dolara ve 256 GB’lık modeli 679 dolara satışa sunulacak. Bu fiyatlara bakacak olursak yenilenmiş cihazların 50 ila 70 dolar daha ucuza satıldığı söylenebilir.

Yenilenmiş iPhone 7 Plus modellerinin fiyatları ise 70 ila 80 dolar daha ucuz olacak. 32 GB’lık model 599 dolara ve 128 GB’lık model 689 dolara satılacak.

Yenilenmiş cihazlarla birlikte AppleCare+ hizmeti de satın alınabiliyor. Hizmetin yenilenmiş cihazlar için ülkemizdeki fiyatları ne olacak bilinmiyor, ancak iki senelik AppleCare+ hizmetinin bedeli iPhone 7 için 129 dolar ve iPhone 7 Plus için 149 dolar.

Geçtiğimiz günlerde Apple’ın ucuz iPhone 6S üretimine başlayacağı bilgisi de cihazın üreticisi Wistron ile ortaya çıkmıştı. Bu konuyla ilgili haberimize buradan ulaşabilirsiniz.