Yandex Mail 2

Ücretsiz Yandex Mail Hesabı Nasıl Alınır?

Yeni bir e-posta adresiyle ve bol miktarda çevrimiçi depolama alanlı bir Yandex Mail hesabı oluşturmak kolay ve ücretsizdir.

Yeni E-posta Adresi

Farklı bir e-posta servisini denemek mi istiyorsunuz, belki de eski postaları arşivlemek için daha fazla çevrimiçi depolama alanı veya başka bir yer mi istiyorsunuz? Motivasyonunuz ne olursa olsun, Yandex Mail’de yeni bir hesap oluşturmak kolaydır. Elbette yeni bir e-posta adresi, çok fazla depolama alanı, zengin bir web arayüzü ve IMAP’in yanı sıra POP erişimine sahip olursunuz.

Ücretsiz Yandex Mail Hesabı Alın

Yeni bir Yandex Mail hesabı ve e-posta adresi ayarlamak için:

Yandex Mail sayfasını açın. Açılan sayfada Hesap oluştur tıklayın. Adınızı ve Soyadınızı yazın. Daha sonra istediğiniz Yandex.Mail kullanıcı adınızı girin – yeni e-posta adresinizde “@ yandex.com” dan önce ne gelecek – bir kullanıcı adı girin.

Yandex Mail

Yandex Mail hesabınız için kullanmak istediğiniz şifreyi yazın. Güçlü bir e-posta şifresi uzun, sizin için hatırlaması kolay ve başkaları için tahmin etmesi zor bir şifre bulmanız gerekmektedir. Onaylamak için şifreyi tekrar yazın.

Güvenlik sorusu altında, hesabınızı ve şifrenizi kurtarmak için kimlik doğrulaması için yanıtlamanız gereken bir güvenlik sorusu seçin. Güvenlik cevabınıza tahmin etmek için bir şifreyi zorlaştıran stratejiler de uygulayabileceğinizi unutmayın. Bu, cevabı bilenler için bile doğru cevap vermeyi zorlaştırabilir. Yine de hangi gizliliği kullandığınızı hatırladığınızdan emin olun.

Cep telefonu numaranızı – SMS metin mesajlarını alabileceğiniz bir numara – Cep telefonu numarası altında yazın. Kod gönder’i tıklayın. Cep telefonu numaranızı girmek isteğe bağlıdır; Numaranızı girmemeyi tercih ederseniz: Cep telefonu numaram yok ‘u tıklayın.

Hesabınıza tekrar erişebilmek için cevaplayacağınız bir soruyu seçin, örneğin Güvenlik sorusu altındaki şifreyi unutursanız. Güvenlik sorusunun cevabı altında seçtiğiniz güvenlik sorusunun cevabını girin. Karakterleri gir altındaki CAPTCHA görüntüsündeki sayıları ve karakterleri girin. “Kayıt Ol” u tıklayarak kayıt olabilirsiniz.