Ücretsiz Fortnite: Battle Royale Mobil Platformlara Geliyor

Oyuncuların beğenisini kazanmış olan Fortnite özellikle Battel Royal modu sayesinde yükselişini sürdürmeye devam ediyor ve şu sıralar PUBG’nin en büyük rakibi konumunda. Tabi bunda en büyük etkenin Fortnite’in oyunu ücretsiz olarak vermesi olduğunu da belirtelim.

Rakibi ile olan savaş da daha fazla kişiye erişebilmek için Epic Games geliştirmelere giderken, oyunu da diğer platformlarda sunmak için çalışmalara devam ediyor. Bu amaç ile Epic Games, oyunu mobil platformlara taşıyarak rakibine fark atmaya hazırlanıyor.

Mobil platformlarda da ücretsiz olarak sunulacak olan Fortnite Battle Royale‘de uygulama içinden satış işlemlerinin yapılacağı tahmin ediliyor.

Öncelikle iOS sürümü ile mobil platformda yer alacak. Diğer mobil olmayan platfomlarda oduğu gibi geniş kapsamlı olarak sunulacak olan Fortnite Battle Royale’in yakın bir zamanda Android platformu içinde geleceği tahmin ediliyor.

Ücretsiz Fortnite: Battel Royal Mobil’den Ne Zaman Oynanabilecek?

Mobil’de de çapraz platfom desteğinin de olacak olan Fortnite’i PC ve PS4 oyuncuları ile de oynanabilecek. Önümüzde ki pazartesi günü yani 12 Mart tarihinde paylaşılması beklenen Fortnite, iOS 11 Davet Etkinliği sonrasında davete katıldıktan oyunculara gönderilecek.