Android

Ücretsiz 80 TL Değerinde Sunulan 6 Android Oyun ve Uygulama

Google Play Store’da yapılan indirimlere toplam değeri yaklaşık 80 TL olan ve şu an ücretsiz olarak yayınlanan 7 uygulama ve oyunu paylaştık.


  1. Spelling Book PRO: İngilizce yazım üzerine eğitim veren bir uygulama, 10,99 TL yerine ücretsiz olarak sunuluyor. Uygulamayı Buradan İndirebilirsiniz.
  2. Hashtags Pro: Popüler sosyal medya platformları olan Instagram veya Twitter’da şu an en popüler hastaghler hangileri, öğrenmek için kullanılan program 25,99 TL yerine ücretsiz olarak Buradan indirebilirsiniz.
  3. learndutch.org – Flashcards: Flemenkçe öğrenmek isteyenler için en yaygın 1000’den fazla kelimeyi içeren bir kelime kartı uygulaması 12,99 TL yerine ücretsiz olarak sunuluyor. uygulamayı Buradan indirebilirsiniz.
  4. B-Grade Renegade: Prosedürel düzey üretimi ve roket yarışı ile alakalı oyun 7,19 TL yerine ücretsiz olarak sunuluyor. Uygulamayı Buradan indirebilirsiniz.
  5. Light Vs Dark: Klasik ve popüler masa oyununun 3 boyutlu uyarlaması 15,99 TL yerine ücretsiz olarak sunuluyor. Uygulamayı Buradan indirebilirsiniz.
  6. Little Stars for Little Wars 2.0: Gerçek zamanlı bir strateji oyunu olan program 6,69 TL yerine ücretsiz olarak sunuluyor. Uygulamayı Buradan indirebilirsiniz.