Üç Lensli Arka Kameralı iPhone 2019’da Gelebilir!

Son gelen haberlere göre 12 megapiksellik bir lens tarafından yönetilen üçlü bir arka kameraya sahip yeni iPhone 2019’da piyasaya çıkacak.

Gelen verilere göre kameranın 5x zoom ile 6P lens tasarımına sahip olacağı işaret ediliyor. Ancak bu durumun optik, dijital veya hibrit bir yakınlaştırma olup olmadığı hakkında bir açıklama yapılmamış. Tek objektifli iPhone 8, 5X’e kadar dijital zoom yapabiliyor. Çift objektifli iPhone 8 Plus ve iPhone X ise 2x optik zoom ile 10x dijital zoom yapabiliyor.

Rapor doğruysa eğer, Apple, Huawei’nin P20 Pro akıllı telefonunu takip edecek gibi duruyor. Bunla beraber 40 megapiksellik bir f/1.8 objektif içeren üçlü bir arka kamera sistemi yer alacak. Bunun hakkında ise f/1.6 monokrom objektif ve 3x optik zoomlu 8 megapiksel f/2.4 telefoto lens yer alıyor.

lü Lensli Arka Kameralı iPhone 2019da Gelebilir2

Yeni üç lensli arka kameraya sahip iPhone, düşük ışıklarda yüksek performans sunabilecek. Sonuç olarak bu iddiaya göre iPhone X’den daha iyi bir kameraya sahip 3x optik zoom ile yeni bir iPhone’un geleceği işaret ediliyor.