Ubisoft E3 2017

Ubisoft E3 2017 Fuarında Çıkarma Yaptı. İşte Tüm Oyunlar!

Oyun devlerinden biri olan Ubisoft, dün itibariyle birçok yeni seri oyununu tanıttı. Ubisoft E3 2017 konferansında tanıtılan oyunlar ise konferansın en sevilen oyunları oldu. Peki hangi oyunları gördük? Konferansın sürprizleri neler? İşte tüm oyunlar.

Ubisoft E3 2017 etkinliği en çok konuşulan etkinliklerden biri olmayı başarı. Birçok devam serisinin tanıtıldığı konferansta, birçok yeni oyunun da sürpriz haberleri verildi. Hemen Ubisoft E3 2017 kapsamında tanıtılan oyunlara bakalım.

Ubisoft E3 2017 Tüm Oyunlar

Ubisoft E3 2017

Beyond Good and Evil 2

Ubisoft E3 2017 etkinliğinin en çok konuşulan oyunu Beyond Good and Evil 2 oldu. İlk oyununu yıllar önce, 2008 tarihinde gördüğümüz yapımın ilk oyunla bağlantılı bir hikaye işleyeceği belirtildi. Çok eğlenceli karakterleri olduğunun ortaya çıkmasıyla beraber, hikaye kısmında ise Jade karakterinin doğumuna kadar olan süreç konu edinecek. 2018 yılında çıkış yapacak oyunun videosu da hemen aşağıda.

https://youtu.be/EAYN08YoaV8

South Park The Fractured Whole

Aslında bir çizgi dizinin dijital platforma aktarıldığı South Park oyunun da devam niteliğinde bir hikayenin işleneceği de açıklandı. 17 Ekim tarihinde çıkış yapacak olan oyunun çok daha eğlenceli bir yapısı olacağı da tanıtım videosunda bile ortaya çıkmış durumda.

https://youtu.be/VVPHXDsyhA8

Far Cry 5

Ubisoft E3 2017 etkinliğinin en çok beklenen oyunu Far Cry 5 oyunu olmuştu. Serinin devam serisi olarak gösterilen yeni oyunda, bu kez Vahşi Batı konu edinecek ve aksiyon dolu bir açık dünya oyunu göreceğiz. 27 Şubat tarihinde çıkış yapacak oyunda nasıl tepkiler alacak merak konusu.

https://youtu.be/PiFm6Fo0oH8

The Crew 2

Motor sporları denildiğinde akla ilk gelen oyunlardan biri olan The Crew, artık yenileniyor. Yepyeni oynanış dinamikleri, müthiş grafikler ve çok daha kapsamlı bir envanter sunacak olan yeni oyun The Crew 2 de konferansın en ilgi çeken oyunlarından biri olmayı başardı. Oyun en geç ise Mart ayında çıkacak.

https://youtu.be/MXN1nmL-DQU

Skull and Bones

Ubisoft’un en farklı oyunlarından biri olarak değerlendirilen Skull and Bones, tam anlamıyla bir korsan oyunu. Bu alanda en başarılı oyun olması beklenen serinin hem kendine özel açık dünya yapısı hem de çoklu oyuncu desteği bir hayli konuşulacak.

Starlink Battle for Atlas

Ubisoft E3 2017 en değişik oyunu ise açık ara Starlink oldu. Oyun kolu üzerine takılacak uzay gemisi figürleriyle kontrol edilebilecek olan oyunun videosunda tüm detayları bulabilirsiniz.

https://youtu.be/ZpTlQG6c3lE

Son olarak Assassin’s Creed Origins oyunu hakkında da daha önce yayınladığımız yazıya bakabilirsiniz.