Twitter’ın karanlık ‘Gece modu’ teması web platformuna geldi!

Twitter’ın iOS ve Android uygulamasına gelen Gece Modu özelliği şimdi masaüstü web platformuna geldi.

Twitter’ın karanlık tonlu “Gece modu” teması, daha önce iPhone ve Android uygulamalarına gelmiş ve daha sonra web istemcisi için yayınlanıyor. Karanlık tema, aslında kullanıcılara bir Batman havası yansıtıyor. Bunun yanı sıra geç saatlerde göz yorgunluğunuzu azaltacak, hatta uykunuzu kaçıran o ekran ışığını ve parlaklığı yerini gece moduna bıraktığı için uykunuzun kaçmasına artık olanak bile olmayacak.

‘Gece modu’ teması aslında genel anlamda okunabilirlik anlamında çok daha iyi bir seçim olarak duruyor. Siyah ve gri renkten çok daha iyi bir renk ile donatılan gece modunda kapak resimlerinizi iyi seçerseniz korkutucu bir duyum içerisinde olabilirsiniz. Elbette daha güzel ve canlı kapak fotoğraflarıyla süslemekte mümkün.

Şuan için gece modu herkeste aktif olarak gelmemiş olabilir. Yapmanız gereken Twitter web arayüzünde yer alan sağ üst köşede kendi resminize tıklamanız ve altta ‘Gece modu’ düğmesine tıklayarak aktif hale getirmeniz. Açıkçası biz gece modunun gündüz bile kullanımından yanayız.

Twitter’ın yeni özelliğinin iOS ve Android uygulamalarında zaten yer aldığını belirtelim.