twitter 140 karakter 1

Twitter’da 140 Karakter Sınırı Olmayacak!

Twitter’da 140 karakter ile düşüncelerinizi paylaşmak zorunda kalıyorduk. Tabi ki bu durum bazen oldukça sinir bozucu olabiliyor. Twitter, 140 karaktere sığamayı başaramayan ve daha fazlasını isteyen kullanıcılar için tweetstorming adlı özelliğini test etmeye başladı.

Bazı Twitter kullanıcıları için 140 karakter bir sorun oluşturmaktaydı, Twitter üzerinden düşüncelerini paylaşmalarında bu sınırlama nedeni ile ayrı atrı Tweet atmak durumunda kalınıyordu. Bu yüzden Twitter, üst üste mesaj atanlar için tweetstorming adlı özelliğini test ediyor.

Böylelikle kullanıcılar, yazmak istedikleri metinleri parçalar halinde atmak yerine, karakter sınırına takılmadan istedikleri gibi yazabilecekler. Twitter, yazılan metni otomatik olarak 140 karakteri aşmayacak, kelimeler ve yarım kalmayacak şekilde bölüyor ve en son size kaç tweetlik bir metin yazdığınızı söylüyor. Paylaş dediğinizde metniniz flood olarak paylaşılıyor.

Henüz bu özellik aktif değil, bir geliştirici tarafından Android uygulaması içinde bulunan özellik ile Twitter’ın yeni özellikleri test ettiğini de ortaya koydu.
Twitter bu özellik hakkında bir açıklama yapmaz iken. Özelliğin tüm kullanıcılar için ne zaman geleceği ise henüz belli değil. Umarız bu özellik kısa zamanda tüm kullanıcıların hizmetine sunulur.