Twitter-video-indirme

Twitter Video İndirme İşlemi Nasıl Yapılır

Twitter dünya üzerinde milyonlarca takipçisi bulunan bir sosyal paylaşım sitesidir. Son zamanlarda artış gösteren twitter kullanımı, farklı paylaşımların yer aldığı insanlar tarafından ilgi ile takip edilen bir platform haline gelmiştir. Bazen bu platform üzerinden yapılan paylaşımlar insanların ilgisini çekmektedir. Bu durum video indirme zorunluluğunu beraberinde getirmektedir. İnsanlar son zamanlarda twitter video indirme işlemi nasıl yapılır? sorunu sıkça sormaktadır. Baktığımızda bilgisayar ve telefon üzerinden twitter video indirme işlemleri farklıdır.

Bilgisayar Üzerinden Twitter Videosu İndirme

  • İlk olarak twitter üzerinden indirmek istenen video belirlenmelidir.
  • Daha sonra videoya ait tweet bağlantısı kopyalanmalıdır.
  • Kopyalanan tweet bağlantısı üst kısımda bulunan URL metin kutusuna yapıştırılmalıdır.
  • Yapılan aramanın sonunda farklı indirme bağlantıları ortaya çıkmaktadır.
  • Ardından indirme bağlantısının üzerine tıklayarak indirme işlemi tamamlanabilmekte veya indirme bağlantısına sağ tıklayıp “Farklı kaydet” seçeneği ile bilgisayara kaydederek işlemi tamamlamak mümkündür.

Android Cihazlar Üzerinden Twitter Videosu İndirme

Android cihazlar üzerinden twitter videosu indirmek için, kullanılacak ortama uygun olarak uygulama indirmek gerekmektedir. Google Play Store üzerinde birbirinden farklı twitter video indirme programı bulunmaktadır. Yüklenen video indirme programı hem video hem GIF indirmeye uygundur. Bu işlemden önce video indirme programları hakkında kısa bir araştırma yapmak gerekmektedir. En hızlı ve kolay indirme programının tespitinden sonra uygulamayı kullanmak daha kolay hale gelmektedir.