Twitter Kalici Olarak Nasil Silinir 1

Twitter Hesap Silme Nasıl yapılır?

Twitter hesabınızdan bu şekilde güvenle kurtulabilirsiniz. Adım adım rehberimizle Twitter hesabınızı şimdi silin! Twitter hesabınızı tamamen silmek ister misiniz? Sorun değil, Twitter hesabınızdan nasıl kurtulacağınızı adım adım göstereceğiz.

Twitter’ı Tarayıcıda Açın

Açtıktan sonra tarayıcıda akıllı telefonda Twitter’ı açın. Android veya iOS için Twitter uygulamasında, Twitter hesabınızı silemezsiniz. Twitter hesabınızı yoldayken ve bir Android akıllı telefon veya iPhone’dan silmeniz gerekirse, bunu Twitter Android uygulaması veya Twitter iPhone uygulaması için kullanmazsınız. Bunun yerine, Android veya iPhone’unuzdaki akıllı telefon tarayıcısında Twitter web sayfasını açın.

Twitter kullanıcı adınızı ve şifrenizi girin ve Twitter’da oturum açın. Ardından profil resmine / simgesine, ardından “Ayarlar ve Gizlilik” e, ardından “Hesap” üzerine dokunun ve daha sonra “Hesabı Devre Dışı Bırak” seçeneğine kaydırın.

Twitter’ı Masaüstü Tarayıcısında Açın

Twitter’ı PC, dizüstü bilgisayar veya tablet’teki bir masaüstü tarayıcıda açarsanız, “Profil ve Ayarlar” simgesinin sağ üst köşesindeki giriş simgesine ve ardından “Ayarlar ve Gizlilik” girişindeki genişletme menüsünde tıklayın.

Açılan “Hesap” sayfasından “Hesabınızı kapat.” Bu, bu sayfada “Değişiklikleri kaydet” büyük düğmesinin altındaki alt giriştir.

Twitter Fikrinizi Bir Kez Daha Değiştirmek İstiyor

Twitter artık, silme işleminden sonra Twitter verilerinize ne olacağına dair ipuçları içeren bir sayfa görüntülüyor. Ek olarak, Twitter’ı yeniden ayarlamak istiyor ve Twitter hesabınızı tamamen kapatmadan Twitter adınızı nasıl değiştirebileceğiniz konusunda ipuçları veriyor. Bu sayfanın en altına gidin ve ardından “@ Twitter adınızı kapatın” seçeneğini tıklayın.

Twitter Hesap Silme

Twitter Şifresini Son Bir Kez Girin

Bundan sonra, bir açılır pencere açılır. Şifrenizi tekrar buraya girin. Ardından Twitter hesabınız kapatılır, Twitter adı birkaç dakika sonra artık keşfedilemez. Bununla birlikte, bazı tweet’ler birkaç gün boyunca hala kullanılabilir olabilir. Buna ek olarak, Google arama motorunun önbelleğindeki tweetlerinizi takip ediyor olabilir – Twitter’ın hiçbir etkisi yoktur. Ancak sonsuza dek silinmiş Twitter hesabınız henüz değil. Sonuçta, hesabınızı devre dışı bırakırsanız, yalnızca Twitter’dan kalıcı bir silme işlemi için kuyruğa alınır.

30 Gün Bekle

Böylece Twitter hemen bir hesabı silmez, ancak 30 gün dinlenmesini sağlar. Bunu ne kadar süre düşünebilirsin? Bu 30 gün boyunca, kullanıcı adınız ve şifrenizle Twitter’da tekrar oturum açmanız gerekir.

Twitter Hesap Silme

30 Gün Sonra Gerçekten Bitti

Silme işleminden sonra en az 30 gün boyunca giriş yapmazsanız, Twitter verilerinizi ve Twitter adınızı kalıcı olarak siler. Tüm verileriniz tamamen silinene kadar, Twitter’ın yazdığı gibi bir hafta geçebilir.