Twitter artik masaustu web sitesinde Gece Modunu test ediyor

Twitter artık masaüstü web sitesinde Gece Modu’nu test ediyor

Geçtiğimiz dönemlerde popüler uygulamaların başında yer alan Twitter, mobil kullanıcıları için uygulamasına gece modu özelliğini katmış ve oldukça fazla beğeni kazanmıştı. Şimdi de bu özelliği masaüstüne getirmeye hazırlanıyor.

Sosyal ağ platformu olan Twitter, geçtiğimiz yıl getirmiş olduğu gece modu özelliği arka planın koyu renkli olmasıyla biliniyordu. Şimdi de aynı özellik masaüstü kullanıcıları için gelecek.

Kısa süre önce 9to5Google sitesinde yer alan bir habere göre, profil fotoğrafına tıklayan kullanıcının karşısına menü içerisinde yeni bir seçenek çıkıyor. Fakat bu özellik şimdilik sınırlı sayıda kullanıcı tarafından test edilmekte. Twitter yapılan testi başarıyla geçerse bu özellik herkese gelecek.  Ayrıca bir Twitter çalışanı da böyle bir testin olduğunu doğruladı.

Twitter’ın yeni özelliğini ne zaman ve ne şekilde masaüstü kullanıcılarına getireceği şuan için bilinmiyor. Ancak yeni özelliğin özellikle geç saatlerde aktif olarak kullanılması hem kişiyi hem de gözleri rahatlattığı bir gerçek.

https://twitter.com/cheolesterol/status/895218261041725442