Twitch’in Ninja’sından Bir Anlık İzlenme Rekoru Daha

Twitch’de ki Fortnite yayınları ile ünlü olan yayıncılardan Ninja, bir önceki rekorunu 667.000 anlık izlenme ile geçti.

Ninja, Geçtiğimiz ay rap sanatçısı Drake ile birlikte bir yayın gerçekleştirmiş; bu yayın esnasında anlık olarak 600.000 izlenmeyi geçerek Twitch’de ki  izlenme rekorunu ele geçirmişti.

Tyler “Ninja” Blevins, bu seferde Las Vegas’ta ESPN kanalının düzenlediği bir etkinlikte anlık 667.000 izlenmeye ulaşarak rekorunu büyüttü.

Fortnite yayıncısı Ninja, ESPN raporlarında ki verilere göre Cristiano Ronaldo, LeBron James’ten sonra en çok etkileşim kurulan üçüncü kişi oldu. Tyler Blevins, bu başarısına rağmen ESPN’e verdiği röportajda, “Kendimi ünlü hissetmiyorum. Dışarı çıkınca köpeğimin kakasını hala temizlemek zorundayım. Ben sadece bir oyuncuyum. Oyun oynamak iyi hissettiriyor ve farklı şeyler hakkında düşünmemi sağlıyor. Bu sadece profesyonel bir şey” dedi.

Ayrıca açıklamasında “Daha önce hiçbir oyun bu kadar popüler olmadı. League of Legends gibi popüler oyunlar bulunuyor, bunlar çok popüler ve rekabetçi oyunlar, ancak bu kadar genç yaşta izleyici arasında viral olan ve dünyayı avucuna alan bir başka oyun Minecraft’tan bu yana olmamıştı.” Dedi.