4cae595fc6682d551d35de59a394afbd38ac4fe7 1

Twitch Kullanıcı İsimlerini Değiştirmek Artık Mümkün

Twitch platformunda bugünden itibaren kullanıcı isimleri belli aralıklarla değiştirilebilecek. Bu bakımdan kullanıcıların isim değiştirmesi artık mümkün. İşte detaylar!

Kullanıcı isimleri bir aralar çok fazla popüler durumdaydı. Örnek verecek olursak eğer, crazyboy_34 gibi bir çok ada sahip olduk. Fakat bu kadar ciddi internet ağlarının gelişiminden sonra, bu tarz kullanıcı isimlerini almak pek doğru veya mantıklı gelmiyordu. Çünkü bir kere seçilen kullanıcı adı daha sonra değiştirilemiyordu.

Twitch isi bu durumu değiştirmek adına bir yeni özelliği aktifleştirdi. Bugünden itibaren Twitch üyeleri iki ay aralıklarla kullanıcı adlarını değiştirebilecekler. Fikirleri genel anlamda değişmekte olan insanların çoğunluğu Twitch tarafıncan fark edilince ve kullanıcıların kullancıı adı değiştiremeyip yeni hesap açmaları üzerine Twitch bu değişikliğe izin verdi.

twitch

Şuan için tüm kullanıcılar kullanıcı adını değiştirmeyi düşünmese bile bir seçenek olarak sunulması ciddi anlamda güzel olmuş durumda. Terk edilen kullanıcı adları ise 6 ay sonra yeni kullanıcılar için alınabilir olacak. Bu bilgiyide belirtelim.

Twitch’in yapmış olduğu bu yeniliği umarız kısa süre içerisinde diğer platformlarda uygulanır. Sonuçta yeni hesap açmak zorunda kalmanın ciddi derecede sıkıntılı olduğu bir gerçek.