Turkcell T80 1 1

Turkcell T80 Tüm Özellikler ve Satış Fiyatı

Turkcell T80 akıllı telefonları tanıtıldı. Yeni seri akıllı telefonların tüm özellikleri ve fiyatı ile ilgili detaylar haberimizde.

Operatör devlerinden biri olan Turkcell, ZTE modellerini operatör telefonları olarak yayınlamaya devam ediyor. Son olarak Turkcell T60 modeliyle yeni bir döneme giren ve çok daha ince akıllı telefon serileri sunmaya başlayan Turkcell, son olarak Turkcell T80 modelini tanıttı. Yeni modelin tanıtımının hemen ardından merakla beklenen değişikliklerde ortaya çıkmış oldu. Hemen yeni serinin özelliklerine geçiş yapalım.

Turkcell T80 Tasarım

Tasarım kısmında yeni modelin eski serilere göre biraz daha başarılı olduğunu belirtelim. Yeni seri akıllı telefonların tamamen metal bir çerçeveyle beraber geldiğini belirtelim. Arka kapakta da tamamen metal kullanımı yapan Turkcell T80 akıllı telefonların, ön kısmında ise geniş bir Home butonu kullanıldığı ve bu bölümde bir parmak izi sensörü kullanıldığını da ekleyelim. Telefonların ölçüleriyse 148.4 X 71.5 X 7.7 mm. Yani yine ince bir kasa ile karşı karşıyayız. ,

Turkcell T80 Teknik Özellikler

T80, akıllı telefonlarının 8 çekirdekli Snapdragon 8940 işlemciyle beraber geldiği açıklandı. 8 çekirdekli işlemcilerin performansı oldukça yeterli. Fakat amiral gemisi modellerinde olan performansı da beklemeyin. Bunun yanı sıra kullanılan RAM bellek miktarı da yine pek tatmin edici düzeyde değil ve 2 GB.

Turkcell T80

Turkcell T80 Ekran Özellikleri

Yeni seri akıllı telefonların ekran kısmında 5.2 inç tercihi yapıldığı ve Full HD çözünürlük desteği sunulduğu belirtiliyor. Maksimum çözünürlük değeri sunacak olan yeni seri akıllı telefonların ekran kısmında da çok bir değişiklik göremiyoruz.

Turkcell T80 Kamera ve Ekstralar

Parmak izi sensörleri, 2730 mAh bataryaları ve Android Nougat 7.1.1 sürümüyle gelecek olan akıllı telefonların en çok konuşulan kısmı ise kameraları olacak. 13 MP değerinde çift arka kamera kullanımı yapacak olan modelin derinlik sensörleri, 3D çekim ve özel VR desteği olduğunu da ekleyelim. Ön kısımda ise yine 13 MP değerinde bir selfie kamerası görmekteyiz.

Yeni modeller için açıklanan fiyatın 1299 TL olduğunu ve çok kısa süre sonra satışların başlayacağını da aktaralım.