turkcell ramazan interneti 1

Turkcell Ramazan Ayı Boyunca 10GB’a Kadar Bedava İnternet Dağıtacak

Turkcell ramazan ayı boyunca BiP üzerinden mesaj gönderimi yapan müşterilerine tam 10GB’a dek bedava internet hediye edecek. İşte Turkcell bedava ramazan interneti hakkında detaylar…

Ülkemizde oldukça önemli bir yere sahip olan Turkcell, kendine ait bir mesajlaşma platformu olan BiP servisini çok daha fazla tanıtmak adına belli aralıklarla kampanyalar düzenleyerek daha fazla kişiye BiP uygulamasını tanıtıyor. Turkcell şimdi de ramazan ayı için düzenlemiş olduğu özel bir kampanyayla şimdiye kadar en büyük hediyeyi dağıtıyor. Turkcell’in yapmış olduğu açıklamalara göre Turkcell’in BiP uygulamasını indirerek arkadaşlarıyla mesajlaşan müşterilerine 10GB’a kadar bedava internet paketi gönderecek.

Turkcell kullanıcısıysanız hemen BiP uygulamasını indirerek Turkcell’in bedava internet kampanyasından faydalanabilirsiniz. Elbette BiP hizmetini kullanmak için Turkcell müşterisi olma zorunluluğunuz yok. Ancak Turkcell BiP kullanan müşterilerine yani kendi operatör müşterilerine bedava net gönderimi yapacak.

Hediyeler Neler ve Süresi Ne Kadar?

Aşağıda yer alan tüm işlemler Ramazan ayının sonuna kadar geçerlilik sağlayacaktır.

SAHUR 2GB: BiP uygulamasından 5 farklı arkadaşınıza mesaj gönderirseniz ramazan sonuna kadar 02:00-06:00 saatleri arasında 2GB internet paketi bedava olarak anında paketinize dahil olacaktır.

Hafasonu 1GB: BiP üzerinden 10 farklı kişiye mesaj gönderirseniz paketiniz aktif olduktan sonra 30 gün boyunca haftasonları 1GB internet kullanabileceksiniz.

Haftalık 1GB: BiP üzerinden 15 farklı kişiye mesaj gönderdiğinizde paketiniz aktif olur olmaz Turkcell size 1 hafta boyunca 1GB internet hediye edecek.

Haftalık 2GB: 20 farklı kişiye mesaj gönderdiğinizde paketiniz tanımlandığı andan itibaren geçerli 1 hafta boyunca 2GB internetin sahibi olacaksınız.

Aylık 2GB: BiP’ten 25 farklı kişiye mesaj attığınızda paketiniz tanımlandıktan sonra 30 gün geçerli 2GB internet hediyesi hattınıza tanımlanacak.

Aylık 10GB/3GB: Turkcell, BiP üzerinden 50 farklı kişiye mesaj gönderen ilk 200.000 kişiye 30 gün boyunca geçerli 10GB internet hediye edecek. 200.000 kişi sınırı tamamlandığında ise ramazanda 50 kişiye BiP’ten mesaj gönderen kullanıcılar 30 gün boyunca geçerli 3GB internetin sahibi olacak.

Paketler bu şekilde olup hediyeleri kapanlara şimdiden hayırlı olsun…