Turkcell uygulamasi degisti Artik Dijital operator

Turkcell Hesabım Uygulaması “Dijital Operatör” Oldu!

Turkcell Hesabım uygulamasının ismi yenilenirken tasarımıda yeni bir arayüze kavuştu. Dijital Operatör adıyla yenilenen uygulama Turkcell aboneleriyle sınırlı kalmadan diğer abonelerinde kullanabileceği bir uygulamaya dönüştü.

Tasarım bakımından baştan sona değişen uygulamanın artık yeni adı Dijital Operatör olarak karşımıza çıkıyor. Yeni uygulama ile beraber Turkcell ve Superonline abonelik işlemlerini bir uygulama üzerinden görebileceksiniz. Ayrıca Turkcell kullanıcısı olmasanız bile Dijital Operatör uygulamasının bazı özelliklerini kullanabileceksiniz.

Koyu renklerin hakim olduğu Hesabım uygulamasının yeni tasarımında beyaz rengin yoğunlukta olduğu açık renklerin tercih edildiğini görüyoruz. Turkcell numaralarınızı ve Superonline üyeliğinizi uygulamaya ekleyebilirsiniz. Turkcell abonelerine internet, dakika vb. avantajların hediye edildiği Salla Kazan devam ediyor. Salla Kazan hakkınızı kullanmadıysanız ana ekranda büyük bir baloncukla karşılaşacaksınız.

İşlem Merkezi bölümünden kalan kullanımlarınızı görüntüleyebilir, Salla Kazan’a katılabilir, faturanızı görüntüleyebilir, ek paket alabilir ve abonelik işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.Yeni güncelleme ile birlikte uygulamanın özellikleri İşlem Merkezi, Mağaza ve Yardım olmak üzere üç ana sayfa altında toparlanıyor.

Başka operatörlerin müşterileri de kullanabilir

Turkcell’li olmasanız bile Dijital Operatör’ü kullanabilirsiniz. Turkcell’li olmayan müşteriler Dijital Mağaza’da telefon, aksesuar veya teknolojik ürünlerimizi inceleyebilir, Turkcell uygulamalarını indirebilir, Turkcell’li müşterilerin hattına TL yükleyebilir ve Turkcell’e numara taşıma talebinde bulunabilirler. Turkcell’i olmayan müşteriler, çekilişlere de katılabilecekler.