Türk Telekom ek adil kota paketleri

Türk Telekom Tüm Ek AKN Paketleri

Adil kota kullanımının son bulması için verilen süre giderek azalıyor. Alınan kararla beraber 2018 sonuna kadar tamamen kalkacak olan Adil kota kullanımına yönelik ise belli başlı düzenlemeler gelmeye başladı. Yavaş yavaş servis sağlayıcılarının bu yönde paketleri duyurulmaya da başladı. Adil kullanım kotası için son düzenleme ise Türk Telekom firmasında geldi. İşte yeni düzenleme.

Adil kota sistemi, fiber internet kullanan kullanıcılar için en büyük sorunlardan biri olarak gösteriliyor. Sınırsız internet alsanız bile indirme hızına göre belirlenen adil kotanın dolmasıyla beraber, indirme hızınız 3 Mbits değerine kadar düşüyor. Ödenen fatura ücretine karşılık alınan hizmetin bir hayli düşmesine neden olan adil kota sistemi hakkında ise yeni bir düzenleme kararı alınmıştı.

Adil kota için kullanılan bu sistemin haksız bir sistem olduğunu düşünen yetkililer uzun süredir beklenen düzenlemeyi yapmış ve 2018 yılının sonuna kadar tamamen sistemin tamamen kaldırılacağı belirtilmişti. Mayıs ayından sonra ise yeniden düzenlenen ve geçiş sürecine giren sistem için servis sağlayıcıları da adımlar atmaya başladı. Bu kez ise Türk Telekom ek adil kota paketleri duyuruldu.

Türk Telekom ek adil kota paketleri

Türk Telefon Ek Adil Kota Paketleri

Türk Telekom tarafından duyurusu yapılan yeni ek paketlerde 10 GB ile 100 GB arasında ek paket çeşitleri sunuluyor. En azdan en yükseğe doğru, 10 GB, 25 GB, 50 GB ve 100 GB ek paketler sunacak olan Türk Telekom, tüm bu paketler içinde fiyatları açıkladı. Doğrudan Türk Telekom tarafından açıklanan fiyatlarda da en düşük ek paketin 4 TL, en yüksek adil kota paketinin ise 18 TL olduğu açıklandı.

Bunun dışında 50 GB için 12 TL ve 25 GB içinde 7 TL fiyat istendiği de açıklandı. Adil kullanım kotası arttıran paketlerde ilk defa düzenlemeye giden Türk Telekom’un internet paketi kapsamında kota dolsa bile yeni bir paket alındığında hız tekrar eski haline getirilmekte. Fakat ek aldığınız paketi bitirdiğinizde de yine kota uygulamasıyla karşı karşıya kalıyorsunuz.