turk telekom zam 1

Türk Telekom Müşterilerine Kötü Haber, İnternete Zam Geliyor

Türk Telekom için kısa süre önce yapılan haberlerde kullanıcıları üzecek bir zammın olacağı görülüyor. 1 Temmuz 2017 gününden itibaren yeni bir düzenlemenin gelerek internet kullanıcılarının tarife paket fiyatlarında belli başlı zamların uygulanacağı belirtildi. İşte detaylar…

Türkiye’de en fazla internet kullanıcı kitlesi bulunan Türk Telekom‘un 1 Temmuz 2017 gününden itibaren internet tarifelerinde bazı zamlar yapması bekleniyor. Yeni fiyat düzenlemesi kullanıcıları üzecek şekilde geliyor. Yapılacak olan düzenlemeyle birlikte hangi paketlere zam gelecek ve söz konusu zam hakkında diğer detaylar neler?

Resmi şekilde bir açıklamama olmamasına dair ortalıkta dönen duyumlara göre yeni düzenleme sonrası bireysel kotalı paket tarife ücretlendirmeleri 2 TL, limitsiz paket tarifelerindeki ücret ise 7 TL‘lik bir fiyat artışı olacak. Hazır internet ve günlük paketlerde ise 2 TL zam gelirken, 300GB AKN’li limitsiz paketlerde ise bir fiyat artışı şu anlık yok gibi. Yalın internet erişim ücreti ve TTNET ALO ücretleri ise aynı şekilde devam edeceği söyleniyor.

turk telekom zam hakkında

Zamlı Fiyatlar Kimler İçin Geliyor?

Türk Telekom’un beklenen yeni zamları her ne kadar kullanıcıları üzecek olsa bile iyi haberimizde okuyucularımıza var. Bu zamlı fiyatlar yeni abonelik açanlara veya taahüt vermeyen müşterileri ilgilendiriyor. Taahütlü kullanıcıların sözleşmesi olduğundan bu zamlı fiyatlardan sözleşme sonuna kadar karşılaşmayacak.

Elbette taahütlü kullanıcılar bunlardan zarar görmeyecek desek bile, bu müşterilerin tarife değişikliği veya paket değişikliği gibi bazı seçenekleri değiştirmesi sonucu indirim tutarları gibi belli başlı fiyatlar ödemesi gerektiğini belirtelim.