Elephone U2 Pro

Tüm Detayları ile Elephone U2 Pro Tanıtıldı

Hong Kong Tech fuarında Elephone U2 Pro tanıtıldı. İçten çıkan kamerası ile dikkat çeken telefon, dikkat çekici bir görüntüye sahip olduğunu söylemeden geçmeyelim.


Çinli akıllı telefon üreticisi olan Elephone’un yeni üyesi olan U2 Pro’nun adından söz ediliyordu. Akıllı telefonların uçuk fiyatlarına yetişemeyen kullanıcıların tercih edebileceği cihaz Hong Kong Tech fuarında tüm detayları ile tanıtıldı.

Gerek ekran-gövde oranı, gerekse pop-up kamerası ile dikkat çeken telefon. Tanıtımda deneyimlenebilme imkanına sahip olunabilen telefonda kamera uygulaması açıldığında ortaya çıkan bir kamera düzeneği bulunuyor.

Elephone U2 Pro

Elephone U2 Pro’nun Teknik Özellikleri

  • İşlemci: Snapdragon 845
  • Ekran: 6.42 inç FHD + AMOLED ekran
  • Kamera: 12MP + 5MP arka, 16MP ön kamera
  • Batarya: 3600mAh

Ekrana gömülü bir parmak izi okuyucusu, Face ID, kablosuz şarj ve USB-C bağlantı noktasıda Elephone U2 Pro’nun taşıdığı diğer özellikler olarak ortaya çıkıyor.

Hong Kong Tech fuarında Elephone’un tanıttığı diğer iki telefondan biri olan U2’nun özellikleri ise 6.26 inç FHD+ AMOLED ekranla; PX modeli ise 6.34 inç HD ekranı, 16MP+2MP kamerası ve 3GB/32GB – 4GB/64 GB modelleriyle satışa sunulacak.