google triangle 1 1

Triangle, Çabuk Biten İnternet Paketine Çözüm Getiriyor

Android kullanıcılarının çok uzun bir zamandır beklemiş olduğu özellik sonunda test aşamasına geçti. Yeni özellikle beraber hücresel veri daha kapsamlı bir kontrol sunacak. İşte tüm detaylar…

Türkiye’de 4.5G Teknolojisine geçiş yaptığımız günden hemen sonra tarifelerdeki internet seviyelerinde artış yaşanmış olsa bile hız bakımından işlemler daha kısa süre içerisinde geçekleşiyor ve kullanıcıya bu paketler maalesef yetmiyor. Bunların yanı sıra kullanıcının haberi olmadan internet kullanımı gerçekleştiren uygulamalar tarifelerdeki GB’ların kısa sürede tükenmesine neden olabiliyor. Özellikle belirtmek gerekirse Android cihazlarda yer alan bu sorun Google’ın yeni çıkardığı uygulama ile artık son buluyor.

google trianglegoogle triangle geliyor3

Triangle Veri Kullanımını Genişletiyor!

Google, kullanıcılarının internet sorununa çözüm sunmak adına yeni uygulamasını test aşamasına getirdi. Triangle adında gelen yeni uygulama ile internet paketlerindeki kullanımlar çok detaylı bir şekilde görülecek. Bütün uygulamaların kullanımları anlık olarak kullanıcılar tarafından incelenebileceğinden istenmedik kullanımlar görüldüğünde kapatılıp, açılabilecek. iPhone kullanıcılarının sahip olmuş olduğu bu özellik çok uzun zamandır hizmette ve kullanıcılar bu konuda rahat. Ancak Android kullanıcılarına yeni gelen bu uygulama ile artık iPhone kullanıcıları gibi sorunsuz bir kullanım gerçekleştirecekleri kesin.

Triangle aslında Google’ın veri kullanımını daha iyi kontrol edebilmek adına sunmuş olduğu tek uygulama olmasa bile oldukça işe yarar bir uygulama olduğu kesin. Triangle diğer uygulamalara göre çok daha iyi bir hizmet sunuyor. Uygulamanın henüz daha test edildiği bilinirken tam olarak yayın tarihi henüz belli değil.