Token

Token Akıllı Yüzükleri Duyuruldu

Akıllı telefon, akıllı saat, akıllı gözlük, akıllı ev eşyaları derken şimdi de akıllı yüzükler ortaya çıktı. Giyilebilir teknoloji konusunda en başarılı ürünlerden biri olmaya aday olarak gösterilen yeni Token akıllı yüzüklerin özellikleri de saymakla bitmeyecek cinsten. Peki Token yüzüklerin tüm özellikleri neler?

Giyilebilir ürün teknolojileri hızlı bir gelişim göstermekte. Son olarak akıllı gözlük teknolojileriyle bu alanda yeni gelişmeler yaşanmış ve giyilebilir ürün teknolojilerinin bir hayli öne çıkmaya başladığını görmüştük. Yeni teknolojilerden sonra bu kez yine giyilebilir bir teknoloji ürünü daha ortaya çıktı. Bu kez akıllı yüzükler gündemde. Token adı verilen yeni akıllı yüzükler bir hayli beğeni toplayacak özelliklere de sahip.

Token Yüzüklerinin Özellikleri

Öncelikle yeni yüzüklerde suya karşı dayanıklı bir yapı kullanıldığını böylelikle her ortamda kullanılabileceğini de belirtelim. Bunun dışında parmak izi sensörlerini de üzerinde bulunduran ve maksimum güvenlik sunan Token akıllı yüzük, hemen her kullanıcı bilgisini de saklayabiliyor. Sadece yüzüklerin içerisinde yer alan NFC teknolojisini kullanarak bile birçok şifrenizi doğrudan girebiliyor ve ödeme işlemcilerinizi de gerçekleştirebiliyorsunuz.

Token

Üzerinde yer alan sensörler sayesinde hemen her cismi algılama, bunun yanında bilgi koruma sistemi de bulunan akıllı yüzüklerin, anahtar bilgileri, kredi kartları, kimlik kartları gibi tüm bilgileri içerisinde barındırabildiğini de belirtelim. Tüm bu özellikleriyle beraber yüzüklerin en büyük sorununun ise kaybolması olarak gösteriliyor. Yüzüklerin kaybolması durumunda kullanıcıların neler yapabileceği ya da buna karşı bir önlemin olup olmadığı konusunda henüz bilgiler paylaşılmış değil. Fakat yüzüğün korunması için akıllı telefonlara bağlanması ve uygulamaları üzerinden de yer takibi yapabileceği belirtiliyor.

Token

Satış kısmında ise Token akıllı yüzüklerinin 7 boyut seçeneğiyle beraber geleceği de belirtiliyor. Siyah ve gümüş ve altın renkleriyle gelecek olan akıllı yüzüklerin standart modellerinin 250 dolar olacağı belirtiliyor. Ekstra özelliklere sahip olan modelin ise 50 dolar daha pahalı olduğu ve 300 dolar olarak satışa çıkacağı belirtiliyor. Şimdilik Amerika’da satışa çıkacak olan yeni akıllı yüzüklerin ne kadar ilgi görecekleri ve ne kadar kullanım oranına ulaşacakları ise merak konusu.