Tinder’a Konum İzleme Özelliği Geliyor!

İlişki, bir nevi çöpçatanlık uygulaması olan ve milyonlarca kişi tarafından kullanılan Tinder uygulamasına konum izleme özelliği kazandırılıyor.

Popüler bir uygulama olan Tinder, yeni bir özelliğe sahip olacak. Milyonlarca kişi tarafından kullanılan uygulamaya sonunda konum izleme özelliği geliyor.

Her iki işletim sistemine ait uygulama mağazalarından en fazla  indirilen uygulamalar arasında yer olan Tinder, yeni özellikler kazanmaya devam ediyor. Uygulamaya eklenecek yeni özellik sayesinde kullanıcıların konumlarına, yakın alanlarında daha fazla kişiyle buluşturma sağlamayı hedefliyor.

Şu an test aşamasında olan özellik hakkında ürün şefi görevinde ki  Jeff Morris’in açıklamasında konum izleme özelliğinin kullanıcılar tarafından aktif veya pasif konuma alınabileceğini belirterek, konum izleme özelliği için OpenStreetMap’in haritalama teknolojisiyle Foursquare ve Mapbox uygulamalarından faydalanıldığını belirtti.

Yeni konum özelliği sayesinde kullanıcılar kendilerine buluşma yeri ayarlayabilecek ve hatta daha önce bulundukları yerleri işaretleyebilecek. Aynı yerde bulunan kişilerle eşlenebilecek olan bu özellik ile beraber, uygulamayı kullanarak tanışan kişi sayısının da artacağı düşünülüyor.