apple servis fiyatlarinda indirime gitti 13388628 1

Tim Cook’dan Çarpıcı Açıklama!

Bıraktığımız günlerde Facebook’u eleştiri yağmuruna tutan Tim Cook, şirketin yakın tarihte donanımsal anlamda ilgilileri şaşırtacağını söyledi.

Apple ve müşteriler için yapılan hissedar toplantısı, güzel sonuçlar ile sonlandı. Bazı kişiler Apple’ın inovasyon anlamında bir yol katettiğini düşünmüyor. Apple CEO’su Tim Cook’da bu tarz eleştiri yapanlara şu şekilde cevap verdi; “Yeni ürünler sizleri uçuracak.”

tim cook

Yeni ürünler hakkında bilgi vermeyen Cook, ipucu olarak sadece Apple Watch ve iPod’lara gelecek olan güncellemeyi söyledi. Apple Watch’un yakın tarihte gelecek olan sağlıkla alakalı özellikleri olacağı belirtildi. Bu özelliklerden biri de uyku izleme özelliği olacak ve bu özellik şimdiden çok ön planda tutuluyor.

Cook, yeni tasarımı olan MacBook Air’ı almak isteyen kişiler için fiyat konusunda indirim olacağını belirtti. Yeni donanımsal ürünleri söylemesi aynı zaman da birçok kullanıcının dikkatini çekti. Bu iddialı açıklama Apple ürünlerine olan merakı daha da arttırdı.

Bildiğiniz üzere Apple donanımdan çok yazılıma önem veren bir firma. Şirketin yaptığı açıklamada da donanım yönünden ilerleme olduğunu belirtmesi sektör için heyecanlı bir gelişme süreci.