acc7cd938e854bf35c375f0d487eef2baf364f55 1

The Division’un yeni detayları belli oldu!

Tom Clancy’s The Division için yıldönümüne özel birçok ek paket ve hediyeler geldi. İşte tüm detaylar!

Ubisoft, son çıkardığı Tom Clancy’s The Division için oyunun ikinci yılına özel yeni paketlerini ve yeni hediyelerini duyurdu. Yayımlanan birçok detaya göre oyunun en büyük rakibi olan Destiny gibi kapsamlı güncellemeler yer almakta. Fakat güncellemeler ücretsiz, bu iyi haber olarak karşımıza çıkıyor. Bu bakımdan serinin oynanma durumu ileriye taşınacak gibi duruyor.

İlk ek paket, etkinlik üzerine geliştirilmiş bir sistem olarak görülüyır. Bu durum oyun severleri mod yapanların, skor tutanların ve birçok eşya toplayanların evine sürüklüyor. Bunun yanı sıra oyuncular çok uzun süreli ve kısa süreli bunun yanı sıra orta uzunlıkta aktiviteler sonucunda ödüllendirilecekler. Bir yandan ise içerik üzerine çok daha fazla yoğunlaşmış durumda. Fakat ek paketin içeriği konusunda daha fazla detay yer almıyor. Öğrenilen tek durum, iki ek paketin yeni görevler ile gelmeyeceği.

Divison serisinden ise bir haber henüz gelmedi. Fakat Ubisoft stüdyosunda Avatar dünyasını içeren yeni bir oyun yapılacak olması. Baskı kurulduğu iddia ediliyor. Bu bakımdan çalışma yaptıkları iddia eidlen Ubisoft ekibi, konu hakkında daha fazla detay vermiş dğeil. Uzun vadeli planların yanı sıra Ubisoft, The Divison oyuncularıyla an itibariyle daha fazla torpil sürecek gibi duruyor.