The Crew 2

The Crew 2 için Yeni Bir Video Yayınlandı

Ubisoft, çok kısa bir süre önce yeni seri oyunlarını tanıttı. E3 2017 kapsamında yapılan tanıtımlarla beraber birçok yeni oyunda piyasaya çıkmış oldu. Tüm bu seriler içerisinde en çok konuşulanlarından birisi de The Crew 2 oldu. İlk oyunuyla hatırı sayılır bir kitleye ulaşan yapımın ikinci oyunu olan The Crew 2 için şimdilerde de yeni bir video paylaşımı daha yapıldı. İşte The Crew 2 yeni videosu.

Ubisoft, E3 2017 oyun fuarının en çok konuşulan firmalarından biri oldu. Beklenen birçok serinin tanıtımlarının yapıldığı fuarda en çok dikkat çeken yapımlardan birisi de The Crew 2 oyunu oldu. Uzun süredir, sevilen oyunun devamı olacak olan The Crew 2’nin ne zaman geleceği bekleniyordu.

Fuarla beraber The Crew 2 oyununun çıkış yapacağı da açıklanmış oldu. Yeni serinin ne zaman geleceği konusunda bilgiler verilirken ayrıca oyunun nasıl bir yapısı olacağı da netlik kazanmış oldu. Şimdi ise fuardan sonra The Crew 2 için yeni paylaşımlar yapılmaya da devam ediyor.

The Crew 2 Yeni Video

Yeni serinin öncelikle açık dünya yapısını koruduğunu görüyoruz. Yine ilk oyunda olduğu gibi açık dünya yapısını koruyacak olan oyunda artık çok daha gerçekçi yarış dinamikleri de dikkat çekecek. Hem çok daha gerçekçi bir oynanış sunan yapımın hem de çok daha fazla araç desteği de sunduğunu da söylemek gerekiyor.

Tüm motor sporlarının yer alacağı oyunda, çok daha başarılı ve çok daha gerçeğe yakın oynanış sunulduğunu da görmüş olduk. Tüm bu yenilikleri ve ilgi çeken teknolojileriyle öne çıkacak olan The Crew 2 oyununun şimdi ise yeni bir videosu daha paylaşıldı. Nvidia tarafından bilgisayar kullanıcılarına tüyo verme adına oyunun bilgisayarlarda nasıl bir performans göstereceğini ortaya koymak için yayınlanan videonun, aynı zamanda oyun hakkında da net bilgilerin verildiği videoyu hemen aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca belirtelim video Nvidia’nın yeni oyunda nasıl performans göstereceği yönünde de bilgiler içeriyor.  Bir yandan ekran kartı performansı konusunda bir yandan da oyunun optimizasyonu konusunda ne kadar başarılı sonuçlar elde edildiği görülüyor.

https://youtu.be/CmE8cyDqGgg