tesla

Tesla Powerbank ve Desktop Superchager Ürünleri Yok Sattı!

Dünyanın en büyük elektrikli araç üreticisi Tesla firması akıllı telefonlar için Powerbank ve Şarj istasyonunu satışa çıkardı.

Geçtiğimiz günlerde tanıtılan yeni elektrikli aracı Roadster 2 ve dünyanın ilk elektrikli tırı Semi Truck’la gündeme oturan Tesla Motors firması akıllı telefon kullanıcıları için pratik cihazlar üretmeye başladı. Tesla’nın resmi internet mağazasında satışa sunulan cihazlara ilgi oldukça fazlaydı. Satışa sunulduktan kısa bir süre sonra tükenen cihazlar kullanıcılar tarafından ilgi ile karşılandı.

tesla

Tesla Masaüstü Supercharger ve Powerbank’ini Satışa Sundu!

Tesla kendisine ait elektrikli araç şarj istasyonundan esinlenerek ürettiği minyatür ev tipi şarj cihazı 45 dolara satışa sunuldu. 3350 mAh güce sahip olan bu cihaz yaklaşık 174 TL değerinde. Fiyatına oranla oldukça düşük bir şarj kapasitesi olduğu söylenebilir.

tesla

Firma ürünü 3 boyutlu yazıcı yardımı ile üretmiş daha çok mini bir aksesuar ürünü olarak düşünebiliriz. Tesla’nın bu ürünlerden yola çıkarak asıl ürünlerini tanıtmaya çalıştığı düşünülebilir. Oldukça şık bir tasarıma sahip olan cihazla akıllı telefonlarınızı şarj edebilmeniz mümkün.

Desktop Supercharger ürünü tasarımı ile daha çok evde ve ofislerde kullanılmak üzere tasarlanmış olduğunu görebiliyoruz. Bir diğer ürün olan powerbanki ise cebinizde ve çantanızda rahatça taşıyabilmeniz mümkün.

tesla