Huawei Mate 20

TENAA’da Mate 20’nin Yanında Esrarengiz Bir Huawei Daha Gözüktü!

Huawei’nin 16 Ekim’de tanıtacağı yeni amiral gemisi serisi olan Mate 20, TENAA’da ortaya çıktı. Ancak diğer bir dikkat çeken konu ise hakkında bilgi bulunmayan yeni bir Huawei’nin ortaya çıkmış olması.


Huawei Mate 20 serisine ait telefonlar hakkında pek çok detay ve görüntü sızdırıldı. Yeni bir  haberler ise TENAA kayıtlarında çıktı. Huawei’nin 3 yeni telefon tanıtacağı biliniyor. TENAA kayıtlarında ortaya çıkan bilgilere göre ise HMA-AL00 ve HMA-TL00 model numaraları, Mate 20’ye ait. Diğer LYA-AL00, LYA-AL00P ve LYA-TL00 model numaralarının ise Mate 20 Pro modeline ait olduğu varsayılıyor. EVR-AL00 ve EVR-TL00 model numaralı telefonun ise Mate 20 Porsche Design olduğu düşünülüyor.

TeNAA

İşin ilginç tarafı ise TENAA’da Mate 20 serisine ait olmayan bir Huawei modeline ait görüntüleri gözüküyor. Bu telefonun özellikleri ise henüz bilinmiyor. ARS-AL00 model numarası bulunan telefonun, görüntülere göre çift arka kamerası ve parmak izi tarayıcısı bulunuyor. Ekran tasarımı olarak Honor 8X gibi küçük çentikli yapıda.